Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems анонсувала KONA X — плату вводу / виводу нового покоління із вбудованою функцією Streaming DMA. Вона сумісна з AJA Desktop Software v17 та 17ю версією AJA SDK для розробників. 4-лінійна PCIe 3.0 плата AJA KONA X забезпечить ультра низькі затримки при захопленні та відтворенні відео, вона орієнтована на бродкастний сегмент, трансляції наживо та медіа виробництво. Плата має два двонаправлених повнорозмірних BNC 12G-SDI та два HDMI 2.0 інтерфейси для підключення, KONA X пропонує все необхідне щоб задовільнити нагальні потреби вводу / виводу.
 
 

Однією з найбільш цікавих функцій KONA X можна вважати технологію Streaming DMA, яка дозволяє отримати майже нульову затримку для критичних завдань, пов’язаних із вводом / виводом відео, включаючи графіку доповненої реальності, ШІ орієнтовані, та інші проекти, що потребують миттєвий відгук та продуктивність. Надійна, повнорозмірна плата вводу / виводу забезпечить простоту встановлення та подовжений термін служби, візуальна індикація на задній панелі дає наявну інформацію щодо статусу та гарантує просте, інтуїтивне підключення. MicroController підтримує Windows, Linux та macOS на рівні SDK та забезпечує партнерам AJA Developer знайомий набір інструментів, який дозволяє використовувати KONA X для будь-яких задач, включаючи програмування та настроювання. Для проектів, де потрібен розширений аудіо функціонал, включаючи LTC та RS-422, доступний опціональний виносний блок KONA Xpand — він встановлюється в суміжний слот PCIe.

KONA X використовує перевірений часом функціонал програмного забезпечення AJA Desktop Software, включаючи найновіші інструменти v17, такі як покращена підтримка субтитрів, збільшена продуктивність для систем Apple, підтримку Rocky Linux та інше. AJA Desktop Software доступний для macOS, Windows та Linux, застосунок включає надійні плагіни для найбільш поширених програм, включаючи Avid Media Composer, Adobe Premiere Pro та Apple Final Cut Pro. Також доступні AJA Control Room, Control Panel та інструменти System Test.

«Від спортивних подій наживо до віртуального виробництва та накладання графіки в реальному часі — ультра низькі затримки стали обов’язковою складовою вводу / виводу відео для сучасних робочих просторів. KONA X — це одне з перших рішень з інтегрованою Streaming DMA, плата має низку інших вражаючих можливостей для потужного та інтуїтивного захоплення та відтворення відео», – запевняє НІк Рашбі, президент AJA. «KONA X відкриває нову еру технологій вводу / виводу і ми із задоволенням покажемо сучасні технології на ІВС 2023»

Особливості KONA X:

Ультра низькі затримки та інтегрована Streaming DMA: DMA операції відбуваються між вводом виводом відео та буфером користувача KONA X, оминаючи вбудовану пам'ять плати. Це дозволяє отримати затримки менші ніж кадр, що дуже важливо для кіберспортивних проектів та медіа виробництва наживо, де відбувається синхронізація доповненої графіки та накладання графічних елементів, та важлива миттєва реакція на події для утримання уваги глядача. Для віртуального виробництва де потрібно відстеження камери, робота з LED стіною та інше, плата забезпечить простий спосіб управління динамічним відео.

Варіативність підключення з підтримкою VESA HDMI I/O: KONA X має два повнорозмірних BNC, 12G-SDI з двонапраленим підключенням, а також два повнорозмірних HDMI 2.0 інтерфейси (один для вводу, других для виводу) з підтримкою VESA HDMI I/O. Завдяки сумісності з VESA HDMI I/O, плата має незалежну систему синхронізації, що дозволяє захопити та відтворювати безліч форматів HDMI.

Вбудований мікроконтролер прошивки: це дозволяє користувачам KONA X та OEM провайдерам записувати код безпосередньо на плату та отримувати наднизькі затримки або додатковий функціонал, необхідний ще до повного завантаження системи із встановленою платою.

Опціональний виносний блок KONA Xpand Break-out-Board: опція дозволяє встановити додаткову PCIe плату вводу / виводу та розширити можливості KONA X. Блок включає два канали балансованого аналогового аудіо (за допомоги окремого перехідного DB15 на XLR кабелю); Bi-level/Tri-level відео синхронізацію (BNC); вісім каналів несинхронізованого AES/EBU аудіо (виносний кабель - BNC); та RS-422 (виносний кабель - DB-9).

Доступність

Плата AJA KONA X разом із безкоштовним програмним забезпеченням Desktop Software v17 буде доступна в четверному кварталі 2023. Також можна буде придбати опціональний виносний блок KONA Xpand.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon