Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




TVU Networks анонсувала нове покоління 5G передавачів: модель з назвою ONE забезпечить просте переключення між однокамерною IP та REMI трансляцією, зберігаючи бездоганну якість зображення та найнижчі затримки в галузі.
 
 

Маючи вагу 1,79 кг та висоту 200 мм, ONE — це найпростіший у використанні та найкомпактніший портативний передавач з підтримкою 5G технології. За декілька секунд від включення він буде готовий до трансляції 5G у мережі від підключеного джерела відео. Якщо необхідна синхронізація з точністю до кадру для багатокамерного виробництва, за декілька хвилин ONE може дистанційно підключати до чотирьох відео джерел, майже «на льоту». Передавач поєднує всі доступні дротові та безпровідні канали передачі сигналу, включаючи вбудовані 5G модеми та Starlink. ONE повноцінно інтегрований із хмарною інфраструктурою TVU та / або з локальними рішеннями мовника. Всі відео стріми обробляються ШІ, який автоматично додає метадані для відео виробництва.

ONE оснащений найсучаснішою модемною технологією 5G NR з унікальним дизайном антен, які природньо доповнюють загальний вигляд пристрою. Передавач має останнє покоління Sub 6GHz, 3GPP Release 16, 5G ембедовних модемів, підтримує NSA та останню генерацію SA мереж, включаючи технологію Network Slicing та протокол IPv6. ONE отримав вдосконалений масив антен (найкращій серед аналогічних передавачів), відтепер кожен модем може використовувати декілька антен, включаючи MIMO підключення з використанням підтримуваних способів транспорту. Для мовників — це означає більше покриття, більша відстань, підвищена швидкість потоку даних та гарантія довгострокових інвестицій в 5G рішення нового покоління.

ONE також матиме останню версію патентованої технології передачі даних TVU Inverse StatMux. Наново розроблений протокол ISX забезпечує надійну та ефективну передачу навіть в оточенні зі складними умовами, наприклад в зоні великого скупчення, або в локаціях з переривчатим сигналом. Новий алгоритм в реальному часі проводить моніторинг мобільного трафіку із точним прогнозуванням пропускної здатності для передачі даних, що дозволяє повноцінно використовувати доступну смугу пропускання, і як результат — забезпечити найкращу якість зображення та безперебійну трансляцію. До того ж ISX має неймовірно низьку затримку: менш ніж 0,3 секунди з використанням мобільного підключення.

Завдяки універсальності, ONE стане найкращим рішенням мобільної трансляції для багатокамерного REMI виробництва, включаючи прямі трансляції спортивних подій. Пристрій може віддавати 4K/60P HDR сигнал і це наразі найбільш привабливий формат для спортивного перегляду. Передавач підтримує SD, 720p, 1080i та 1080p до 60fps з підключення по 3G-SDI або HDMI 2.0. Простори кольорів 8 або 10 біт 4:2:2 або 4:2:0 також доступні для забезпечення найкращої якості зображення.

«Маючи універсальність використання в якості традиційного 5G передавача або для REMI виробництва, ONE забезпечує підвищений рівень оперативної ефективності для роботи в полі», – впевнений Пол Шен, виконавчий директор TVU Networks. «Його функціонал для синхронізованого багатокамерного REMI виробництва гарантує знімальній групі швидкий вихід в ефір, зменшуючи кількість викидів в атмосферу. Використовуючи традиційну студійну інфраструктури та усуваючи потребу у великих ПТС для виробництва, а також завдяки компактній знімальній групі в полі, цей революційних підхід дозволяє створити більш екологічний простір для мовлення»

Додатковий функціонал TVU ONE:

Інтеграція Talkback та TVU Partyline із Mix-Minus аудіо: завдяки системі агрегації каналів, доступні IFB, службовий зв'язок, та двосторонній TVU Voice (VoIP). Пристрій має інтеграцію з TVU Partyline для віртуальних конференцій та сумісної роботи.

Агрегація до 12 одночасних підключень: ONE підтримує до шести вбудованих 5G модемів, Starlink, Ethernet, WiFi, супутник, зовнішні USB модеми та пристрої MiFi. Також доступне пряме прив’язування мобільних пристроїв та планшетів з підтримкою 5G mmWave.

Подвійне кодування: TVU першою впровадила подвійне кодування. Пристрій автоматично кодує пряме включення в HEVC або H.264 форматі з використанням технології змінної швидкості відео (Variable Rate Encoding) із записом незакодованої копії (чистого відео) на карту пам’яті SD

Швидка прогресивна передача завантажень: журналісту більше не треба повертатися до студії, щоб передати повне відео. Швидке як блискавка прогресивне завантаженні дозволяє передати повне відео безпосередньо на приймач TVU в студії через агреговані бездротові підключення.

ІР стрімінговий вихід: вбудована функція дозволяє пряме управління виходами стрімінгу прямо з TVU Transceiver включаючи RTMP, SRT, Zixi та інше. Або при використанні TVU CloudR в якості альтернативи Transceiver, можливий безпосередній стрімінг у популярні соціальні мережи, включаючи YouTube Live, Facebook Live, Twitch та інші.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon