Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Leader Electronics анонсувала новий набір функцій для ІР аналізатора LVB440. Створений для роботи в ІР оточенні, LVB440 дозволяє восьми користувачам одночасно підключатися у локальному або віддаленому режимі за допомоги звичного HTML-5 браузера. Він допоможе моніторити та аналізувати медіа трафік із високим бітрейтом в студіях, ПТС, віддалених телевізійних комплексах та транспортних мережах.
 
 

Leader LVB440 має рековий корпус із висотою 1U та забезпечує команду інженерів всіма ресурсами для перевірки в реальному часі великого обсягу медіа каналів в декількох локаціях. Доступний високоточний аналіз з низькими затримками SD, HD, UHD та 4K медіа. Пристрій підтримує швидкість 10, 25, 40 та 50 Гбіт, з розширенням до 100 Гбіт за допомоги двох інтерфейсів. Інженер матиме можливість швидко досліджувати кожен рівень медіа транспорту ІР мережи, та вирішувати всі проблеми до того, як вони призведуть до падіння якості сервісу для глядачів.

Новий функціонал включає розширений набір інструментів з підтримкою всіх наявних стандартів Dolby, розширене ведення журналу та відображення на екрані додаткової інформації, яка надає користувачам поради щодо кожного вимірювання.

Розширений набір аудіо інструментів включає новий аудіо дисплей для ефективного моніторингу необмеженої кількості транспортних потоків. Можна отримати доступ та управляти пулом до 64 каналів в окремих категоріях, таких як моно, стерео та імерсійний 7.1.4. Гучність звуку відображається в LUFS (Loudness Units relative to Full Scale) — стандартному форматі для вимірювання та нормалізації аудіо в телевізійному мовленні та професійному медіа сегменті. Додаткові інструменти включають дисплей метаданих Dolby та гоніометр для вимірювання фази. Режим ізоляції можна включити в будь-який момент задля висвітлення проблем, пов’язаних з окремим каналом. Інструменти управління аудіо можна використовувати для доступу або зам’ючивання джерела або для налаштування рівня сигналу. Імерсійний звук можна звести до стерео у випадках коли необхідний зручний моніторинг аудіо контенту.

Ведення журналу ІР помилок в LBV440 розширене та дозволяє записувати до 2000 подій за ротаційним принципом. Це забезпечить високоефективний досвід запису мережевої активності щодо пов’язаних із QoS інцидентів.

Новий дисплей додаткової інформації дає можливість оператору LVB440 отримувати відповідні деталі щодо кожного вимірювання. Вони динамічно оновлюються, щоб забезпечити пов’язані з контентом рекомендації щодо сигналів та даних, які аналізуються в кожен окремий момент. Пояснювальні картки разом із числовими показниками забезпечують швидкий доступ до значущих даних, а також вказівки щодо використаного методу аналізу.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon