Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems анонсувала нові 12G-SDI openGear плати, які розширяють асортимент рекових рішень для 12G-SDI аудіо та HDMI перетворення. Всі плати підтримують гарячу заміну та сумісні з openGear 2RU шасі, включаючи AJA OG-X-FR.
 
 

Нові плати створені, щоб задовольнити потреби HFR робочих просторів: AJA OG-12G-AM та OG-12G-AMA мають 16 каналів (вісім двоканальних пар) AES та аналогового аудіо з ембедуванням / деембедуванням та підтримкою 12G-SDI вводу / виводу до 4K/UltraHD. Нові плати AJA OG-Hi5-12G та OG-HA5-12G забезпечать перетворення між 12G-SDI та HDMI, та мають окремі моделі з оптичними LC та ST інтерфейсами. Для всіх плат доступне інтуїтивне віддалене управління за допомоги застосунку Ross DashBoard під Windows, macOS та Linux.

AJA OG-12G-AM та OG-12G-AMA

16-канальний (по два канали на BNC) AES/EBU аудіо ембедер / деембедер AJA OG-12G-AM має вісім AES/EBU входів / виходів з можливістю налаштування схеми ембедування та/або деембедування звуку. AJA OG-12G-AMA — це восьмиканальний (чотири пари) аналоговий аудіо ембедер / деембедер в форматі openGear плати з вісьма (чотири пари з можливістю настроювання) аналоговими входами / виходами. Обидві плати підтримують ввід / вивід 12G-SDI до 4K/UltraHD, користувач може обрати ембедування / деембедування для кожної пари в каналі, тож можна приймати 12G-SDI аудіо або ембедувати аудіо з BNC (OG-12G-AM), або з блоку три-пінових конекторів (OG-12G-AMA). Інтегрований генератор 1.5G-SDI сигналів дозволяє виконувати роботу навіть без підключеного SDI відео джерела, та автоматично розпізнавати відео при підключенні для швидкого налаштування плати.

OG-Hi5-12G та OG-HA5-12G

OG-Hi5-12G виконує безшовне перетворення між 12G-SDI та HDMI 2.0, плата забезпечує чітке, якісне зображення та підтримку HFR відео 4K/UltraHD зі швидкістю до 60p при підключенні одним кабелем. Модуль генерує HDR метадані згідно з HDMI 2.0 та CTA-861-G, та дозволяє користувачу моніторити підключення з 4K 12G-SDI обладнання на доступному за ціною HDMI 2.0 дисплеї. Плата оснащена 12G-SDI single link входом з перетактуванням 12G-SDI виходу для моніторингу прохідного сигналу, та дозволяє вивести необхідну аудіо пару на аналоговий вихід за допомоги 3-пінового блоку конекторів.

Також доступні моделі OG-Hi5-12G з оптичним SFP інтерфейсом, включаючи приймач OG-Hi5-12G-R, здатний приймати 4K відео по оптичному волокну на дальній відстані; трансивер OG-Hi5-12G-TR для передачі 4K/UltraHD SDI відео по волокну до HDMI адресата та наскрізним SDI або оптичним виходом для другого отримувача передавач OG-Hi5-12G-R-ST із оптичним ST інтерфейсом.

AJA OG-HA5-12G підтримує перетворення вхідного HDMI 2.0 сигналу 4K/UltraHD у 12G-SDI single link. Плата має два виходи 12G-SDI з підсиленням-розподіленням та може примати до восьми каналів ембедованого звуку від HDMI джерела або ембедувати два канали аналогового аудіо. Вбудована підтримка емуляції EDID (Extended Display Identification Data) гарантує, що підключене джерело забезпечить бажані формати відео на виході. Доступні моделі з оптичним SFP модулем: трансмітери OG-HA5-12G-T з LC інтерфейсом та OG-HA5-12G-T-ST із оптичним ST підключенням. Всі оптичні пристрої AJA openGear можуть передавати HDMI 4K/UltraHD сигнали на відстань до 10 по одномодовому оптичному волокну.

«Модульна система openGear доволі швидко стала основним продуктом для бродкасту та proAV, де професіонали стикаються з безліччю вимог до перетворення відео, масштабування та передачі відео та аудіо по ІР. Ми раді розширити нашу лінійку openGear продуктів цими новими модулями, які відтворюють функціонал популярних 12G-SDI аудіо та HDMI Mini міні-конвертерів в форматі openGear та забезпечують безшовне віддалене налаштування та управління, зберігаючи простоту підключення одним кабелем до робочого 4K простору»

Серійне виробництво 12G-SDI openGear рішень AJA розпочне в жовтні 2023.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon