Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chrosziel анонсувала лінійку аксесуарів, які доповнюють нову камеру Sony Burano та задовольняють потреби документального та звичайного кіновиробництва. Найсучасніші аксесуари турботливо створені щоб підкреслити функціональність та універсальність нової камери Sony Burano, вони забезпечать професіоналам зручний та легкий спосіб реалізувати свої творчі плани.
 
 

Burano Mount Adapter to PL: вбудована електроніка та комунікація з ENG об’єктивом

Chrosziel Mount Adapter to PL

Одним з вважливим доповнень в лінійці стане Burano Mount Adapter, оснащений інноваційним Hirose 12 пін виходом для точного управління об’єктивом. Адаптер дає можливість отримати чітке та плавне налаштування лінз, відкриваючи можливість знімати захоплюючи кадри. Адаптер Chrosziel Burano Mount це перехідник між камерою Sony Burano та PL лінзами, він дозволяє по-гарячому підключати об’єктиви та «спілкуватися» з ними. Кожен вузол кріплення має контакти для обміну метаданими між лінзою та камерою, та забезпечує управління ENG об’єктивом за допомоги 12-пінового роз’єму Hirose. При підключенні кінооб’єктива з LDS або Cooke/i-Data протоколом, адаптер передає дані щодо діафрагми, фокусної відстані та зуму, які відображаються у видошукачі, на моніторі, а також записуються у відео файл для використання на етапі пост про. Якщо до Burano Mount підключений ENG об’єктив із серво-приводом — фокусом, діафрагмою та масштабуванням можна управляти прямо з камери, наприклад, використовуючи штатну рукоять Sony Burano GP-VR100, верхню рукоять Sony FX9, панель RCP або навіть веб інтерфейс камери. Це забезпечить простий та повноцінний контроль за бродкастним ENG об’єктивом у камері Sony Burano.

Двокомпонентна верхня площадка Top-Plate для Sony Burano

Chrosziel Top-Plate

Chrosziel пропонує універсальну двокомпонентну верхню площадку, яка сумісна з різноманіттям верхніх рукоятей, включаючи штатні для Sony Burano або Sony FX9, та универсальну Chrosziel. Така неймовірна варіативність дозволяє користувачам без зусиль адаптувати комплектацію камери під свої специфічні потреби та стиль роботи. Chrosziel Top-Plate оснащена кріпленнями під направляючи диаметром 15 мм та має точки кріплення для встановлення аксесуарів. В комплекті поставки йдуть дві 15 мм направляючи довжиною 9 см із внутрішньою різьбою для додаткової зручності. Площадка складається з двох частин — це дозволяє користувачам обирати між стандартною верхньою рукояттю Sony Burano або Sony FX9 із вбудованою електронікою для роботи за принципом Біжи-Знімай.

Легкий плечовий саппорт для камери Sony Burano

Chrosziel LWS

Для тих, хто залучений у документалістику, та використовує стиль зйомки за принципом Біжи-Знімай, Chrosziel пропонує легкий, міцний та комфортний саппорт для зйомки з плеча. Цей необхідний аксесуар забезпечить стабільність та простоту використання, що дозволить оператору знімати цзакоплююче відео навіть в складних умовах. Chrosziel Lightweight Support для камер Sony Burano, Venice 2 та Venice має інтегрований плечовий упор, дві розетки та планку-адаптер 401-FS7/5-03 для штативу. Задні направляючи (401-FS7-5R-01) можна придбати опціонально.

Bridge plate для використання важких об’єктивів

Chrosziel Cine Bridgeplate

Для кінематографістів, які планують кіновиробництво або просто хочуть використовувати важкі об’єктиви, Chrosziel пропонує особливу планку Bridge plate, яка водночас є легкою та стабільною. Скажімо «до побачення» проміжній планці, оскільки Bridge plate забезпечить максимальну надійність та ефективність навіть під час складної зйомки. Сумісна з камерами Sony Burano, Venice 2 та Venice, Chrosziel Bridgeplate має 19мм та 15мм направляючі, розроблені спеціально для планок такого типу.

Бокові кронштейни для Sony Burano

Chrosziel Side Bracket

Chrosziel презентувала універсальні бокові кронштейни, які забезпечать гнучкість у кріпленні на передній чи задній частині камери. Ці кронштейни мають велику кількість отворів з різьбою 1/4 та 1/8 — це дозволить кінематографістам легко закріплювати необхідні аксесуари, включаючи аудіо передавачі, генератори таймкоду, монітори, адаптери для акумуляторів тощо. Задній кронштейн Rear Side Bracket має декілька 3/8″ та 1/4″ точок кріплення та має захист ARRI від скручування. Її можна надійно закріпити двома вінтами до верхньої площадки Chrosziel 401-BUR-TOP і також в двох точках до корпусу Sony Burano. Схожим чином передній Front Side Bracket пропонує декілька точок кріплення 3/8″ та 1/4″, захист ARRI від скручування та дві точки кріплення до площадок Chrosziel Light Weight Support 401-VEN або Chrosziel Bridge Plate 401-VEN-BRI. Ці надійні, універсальні бокові кронштейни допоможуть кінематографістам практично реалізувати свій творчий задум, створюючи унікальний комплект камери і аксесуарів під конкретні задачі.

Завдяки інноваційній лінійці аксесуарів Chrosziel, професіонали матимуть змогу вивести кіновиробництво на нові висоти, відкриваючи необмежені можливості та розширюючи межі творчої реалізації.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon