Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Vizrt анонсувала підсилення та розширення лінійки TriCaster. Це дозволить кожному продюсеру контенту обрати найкраще рішення, яке відповідає нагальним потребам. І першими продуктам стануть новий TriCaster базового рівня та хмарний відео мікшер.
 
 

Зустрічайте TriCaster Mini Go

TriCaster Mini Go — це новий базовий рівень Vizrt TriCaster для стрімерів та продюсерів — він надає професійні інструменти бродкастного рівня навіть невеличкому медіа виробництву. Система оснащена USB, NDI та SRT інтерфейсами, має чотири входи, 2 M/E та дозволяє мікшувати відео HD якості. Незважаючи на компактність, TriCaster Mini Go має доволі потужний функціонал.

Перенесемо TriCaster до хмари

TriCaster Now пропонує доступ до програмного забезпечення TriCaster, перевіреного та протестованого в різних проектах, включаючи студії, ПТС та інші. І все це можливо без прив’язки до специфічної локації.

Гнучке та масштабоване рішення-по-запиту працює в хмарі, дозволяє підключення NDI, SRT разом з іншими ІР технологіями отримання відео, та дозволяє віддавати стріми будь якому адресату.

Систему можна розгорнути та підготувати до роботи за 10 хвилин, її навіть не потрібно відключати, коли ви більше її не потребуєте. Тож ви отримаєте власну хмарну інфраструктуру, заощадите на витратах та зменшите викиди вуглецю, і при цьому підвищите продуктивність.

«Переносячи TriCaster до хмари, ми надаємо творцям гнучке та масштабоване рішення. Це відкриває нові горизонти для безшовної сумісної роботи, віддаленого виробництва, та нові можливості залучення аудиторії. Наші рішення вдосконалюються з розвитком технологій, тож TriCaster у хмарі тільки підтверджує наше прагнення забезпечити користувачам всі інструменти для створення захоплюючого контенту в епоху хмарних технологій», – вважає Ульріх Войт, керівник відділу управління продуктами Vizrt.

Хмарне рішення Viz Vectar Plus відтепер стає TriCaster Vectar

Для того, щоб ім’я TriCaster давало деякий внесок кожному, незважаючи на те, де саме людина знаходиться у подорожі медіа виробництва наживо, Vizrt додала до лінійки TriCaster хмарний 4K мікшер Viz Vectar Plus, який відтепер матиме назву TriCaster Vectar.

Його можна розгорнути у власній хмарній інфраструктурі, найближчим часом TriCaster Vectar отримає розширений функціонал, включаючи збільшену глибину біт, додаткові налаштування бітрейту стрімів задля максимальної якості та інше.

Таким чином Vizrt пропонує користувачам два способи хмарного виробництва, простий та стандартизований разом із TriCaster Now, а також більш гнучкий, потужний з можливістю налаштування TriCaster Vectar.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon