Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




TVU Networks доєдналася до програми Adobe Video Solution Partner та випустила новий плагін для Premiere Pro, який дозволяє користувачам використовувати TVU Search безпосередньо з інтерфейсу однієї з найпоширеніших програм відео монтажу. Користувачі матимуть можливість шукати та швидко отримувати доступ до відео (наживо або архівного) та використовувати його для редагування.
 
 

Замість того, щоб витрачати години або навіть дні на ручний пошук, бажане відео можна отримати за лічені секунди, його можна нарізати на сцени та негайно додати в проект Premiere Pro для редагування і зробити це не виходячи з програми.

Хмарне рішення TVU Search використовує алгоритми штучного інтелекту та автоматизацію, які суттєво трансформують підхід до пошуку відео контенту. TVU Search може віртуально захопити будь-яку відео трансляцію наживо, аналізує та індексує відео в реальному часі та допомагає користувачу вибрати та отримати необхідний контент за допомоги зручного, інтуїтивного інтерфейсу. Монтажери матимуть розширений набір інструментів безпосередньо у Premiere Pro, плагін допоможе створювати кліпи, включаючи вивід тексту з прямої мови із використанням функції перетворення мови в текст у реальному часі, інтегрований плеєр з гарячими клавішами, швидкий експорт текстового скрипту, просте налаштування маркерів початку та закінчення фрагменту з використанням таймкоду. TVU Search це повноцінне хмарне рішення, воно одночасно надає доступ до медіа контенту користувачам в різних локаціях.

Інтеграція між TVU Search та Premiere Pro забезпечить суттєві переваги для всіх, хто займається новинним та спортивним виробництвом для телебачення, ОТТ та соціальних мереж. Коли хочеш бути першим в ефірі з яскравим сюжетом або нарізкою найцікавіших моментів події, дуже важливо мати контент так швидко, як це взагалі можливо. TVU Search пропонує революційні зміни в робочі процеси новинної редакції, дозволяє захоплювати відео наживо і віддавати безпосередньо користувачам Adobe Premiere Pro для швидкого монтажу.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon