Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Ateme анонсувала новаторське ядро кодування Gen 7 STREAM. Саме воно стане основою для нового покоління рішень обробки відео TITAN, Gen 7 виходить за межі звичайного стиснення відео, ядро забезпечує неперевершену продуктивність та ефективність, які будуть відчутними для користувачів.
 
 

Використовуючи технології штучного інтелекту, ядро Gen 7 пропонує провідні алгоритми Ateme, які вже відзначені трьома престижними нагородами Еммі в напрямку Технологій та Інженерії.

Ці алгоритми покращують продуктивність у всіх вимірах:

  • Забезпечують більшу ефективність використання смуги пропускання, зберігаючи найкращу якість відео при найменшому бітрейті для H.264, HEVC, AV1 та VVC стиснення. Gen 7 може працювати з всіма кодеками, де це можливо технічно.
  • Значно збільшують щільність обробки на процесорах Intel, AMD та ARM без компромісів щодо якості відео. Мовники та сервіс провайдери можуть розгорнути більше каналів на одному сервері, це допоможе зменшити фінансові витрати та викиди вуглецю.
  • Дозволяють зробити контент доступним у всьому світі завдяки високорівневому перетворенню стандартів. Підтримуються найсучасніші технології upscale, upmap та upmix. Алгоритми забезпечують плавність в секвенціях с великою кількістю руху, це стало можливим завдяки використанню високої швидкості кадрів, високоякісного деінтерлейсінгу та інтерполяції руху. До того ж вони здатні зберігати художний зміст або зернистість плівки.
  • Роблять сучасний імерсійний досвід більш демократичним, забезпечуючи доступ широкому колу глядачів навіть під час прямих трансляцій. Інтегровані останні надбання широкого динамічного діапазону (HDR) та перетворення кольорів, разом із підтримкою об’ємного звуку — алгоритми забезпечують яскраві кольори та аудіо із суттєво зниженими затримками.
  • Забезпечують просторове обчислювання, це дозволяє створити імерсійний та захоплюючий 3D досвід глядача, за допомоги ефективної передачі контенту з різних кутів камери із використанням кодування MV-HEVC (Multiview High Efficiency Video Coding).

Ядро розроблено для охоплення повного циклу доставки відео, це більш ніж стиснення, Gen 7 надає бродкастерам та сервіс провайдерам розширені можливості для оптимізації всього ланцюга доставки сигналу. Наприклад, рішення Ateme Audience-Aware Streaming на базі Gen 7. Використовуючи аналітику від CDN (Content Delivery Network) мережи, ядро стиснення може динамічно змінювати конфігурацію для оптимального використання ресурсів, враховуючи наявні потреби аудиторії та зберігаючи безперервність сервісу доставки.

Показово універсальні транскодери TITAN на ядрі Gen 7 вміють безшовно інтегруватися з локальними та хмарними платформами доставки відео контенту, незалежно від того, працює він як окреме, чи як SaaS рішення. Ateme зберігає агностицизм до інфраструктури та забезпечує безшовну адаптацію до унікальних вимог кожного користувача.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon