Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Vizrt оновила Viz Libero до v.8.2. Інтегроване рішення спортивного аналізу сфокусовано на даних із впровадженням Datacenter та унікальних інструментів візуалізації інформації.
 
 

«Цей реліз дозволить отримати максимальну користь від статистичних даних, завдяки централізації джерел інформації, суттєво збільшились варіативність, обсяг та швидкість візуалізації та аналізу даних», – розповів Едуард Гриво, старший менеджер продукту Viz Libero, Vizrt. «Ми інтегрували найбільш поширених постачальників даних у Datacenter, і найближчим часом розширимо цей перелік»

Vizrt Datacenter дозволяє операторам швидко та легко підключати джерела даних в реальному часі та додавати показники в поля шаблонів без додаткового етапу підготовки скриптів, ручного кодування або спеціальних знань. Достатньо просто обрати необхідні дані. Оператори також можуть підключати вхідні поля даних до сцени, наприклад годинник, рахунок гри, тощо.

Всі дані зберігаються в єдиному репозіторії, і це означає, що більше нема потреби переключатися на іншого постачальника для проведення різних матчів або ліг. До даних можна підключитися централізовано, вони прив’язані до проекту Viz Libero.

Viz Libero 8.2 має вісім нових опцій для візуалізації даних, включаючи мапи пенальті, атаки та порівняльну статистику між гравцями та командами. Все що має зробити оператор — обрати потрібну опцію візуалізації та клікнути на матч або команду для автоматичного перетворення даних у графіку.

Функція Transparent AR видаляє ігрове поле при переході в режим доповненої реальності, показуючи тільки контур або сітку поля — це надає мовникам широкий простір для візуалізації даних з елементами доповненої реальності. Вся графіка Viz Libero може відображатися у вигляді доповненої реальності або прозорої доповненої реальності (Transparent AR).

Функція AI Cutout вперше з’явилася в Viz Libero 8.1 для баскетболу та футболу. Новий реліз дозволяє використовувати функцію для будь-якого виду спорту, включаючи доволі складні: плавання та хокей.

AI Cutout використовує потужності Viz AI для інтелектуального розпізнавання та накладання маски на гравців — це дозволяє майже миттєво створювати цікаві нарізки і суттєво заощаджувати час на обробку.

«Ми виміряли час роботи досвідченого оператора. Те, що донедавна потребувало 12 хвилин для створення ручної маски контуру гравця, включаючи налаштування щоб запобігти накладанню, зараз можна отримати за дві хвилини і це значна економія часу», – додав Гриво. «Це дозволяє наживо додавати аналіз із використанням штучного інтелекту, наприклад 3D прольоти навіть в середині матчу, і суттєво збагачує досвід глядачів під час перегляду трансляції»

Достатньо одного кліку для створення ШІ-нарізки. Рівень точності алгоритму дозволяє ігнорувати гравців, автомобілі, рекламні банери тощо за межами калібрувальної сітки. Також Viz Libero 8.2 має вдосконалення серверної складової та інтеграцію з системами повторів для більшої підтримки спортивного медіа виробництва.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon