Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




PTP Live обслуговує медіа виробництво подій наживо. Компанія обрала відеомікшери FOR-A HVS-1200 та матричні комутатори MFR-1000 для своїх виїзних 12G мініПТС — мобільних рішень, які працюють в комбінації з проекторами, LED стінами, камерами, серверами відтворення та освітлювальним обладнанням. Сукупно три мікшери FOR-A HVS-1200 та три комутатори MFR-1000 доповнили перелік 12G обладнання мініПТС.
 
 

Нові системи FOR-A вже пройшли випробування на концертному турі Лорен Дейл, який розпочався 6 вересня, його режисурою займався технічний директор PTP Live Кен Соррелл.

«Я у захваті від спостережень за роботою наших нових мініПТС протягом декількох тижнів», – розповів Соррелл. «Для сучасного концертного та розважального медіа виробництва наживо, з використанням великої кількості екранів, проекторів та LED панелей, розподільна здатність 4K — це обов’язкова складова. Стандарт передачі сигналів 12G-SDI дозволяє використовувати один коаксіальний кабель для передачі 4K, в той час як 3G-SDI системи потребують чотирьох. Завдяки підключенню одним кабелем нам легше розгортати обладнання, ми маємо менше точок де може виникнути збій в ланцюгу проходження сигналу, а також меншу вагу для транспортування»

«FOR-A дуже спростив перехід від HD до 4K своїми однокабельними 12G рішеннями та глибинним розумінням бродкасту», – додав Соррелл. «Вони пропонують ноу-хау з практичним впровадженням у існуючи системи та працюючи робочі простори 12G 4K. До того ж управління обладнанням FOR-A дуже інтуїтивне і дозволяє суттєво спростити всі операції»

Для компаній з насиченим робочим графіком, таким як PTP Live, простота у використання це дуже важлива складова. «Наші мініПТС весь час використовують різні режисери та інженери. Ми потребували 12G систему з високим функціоналом та зручну у використанні для кожного. Робота FOR-A просто феноменальна — вони зробили своє обладнання дуже дружнім»

Незважаючи на те, що Соррелл нещодавно почав працювати в PTP Live, від доволі досвідчений користувач мікшерів FOR-A. Понад 600 шоу пройшли без жодного збою за допомоги відео мікшерів HVS-390HS, HVS-110 та HVS-100. Вибору HVS-1200 та MFR-1000 передувало багаторічне знайомство з технологіями виробника. «Цей досвід дозволяє підкреслити надійність, простоту у використанні, та найкращу в галузі підтримку користувачів — і все це за дуже приємну ціну»

«Ми прагнемо продовжити нашу співпрацю з Кеном Сорреллом та PTP Live, однією з провідних компаній з медіа виробництва в прямому ефірі», – каже Сатоши Канемура, президент та операційний директор FOR-A America. «За час наших відносин з Кеном, ми отримали від нього розширений зворотній зв'язок, завдяки якому зробили наші 12G системи більш зручними для користувачів та робочих процесів»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon