Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




DiGiCo повідомила про поглинання британського розробника програмного забезпечення, компанію Fourier Audio. Угода підкреслить прагнення DiGiCo інвестувати в інноваційні аудіо проекти навколо придбаного у 2018му піонера імерсійного звуку KLANG:technologies.
 
 

Команда програмістів та звукорежисерів Fourier Audio зосередиться на розробці аудіо рішень для роботи наживо, які розширять можливість у створенні неймовірно насиченого звуку. Останні 24 місяці вони працювали над новою платформою «Project Core», яка дозволить запропонувати потужні плагіни для студійної обробки аудіо звукорежисерам, які працюють наживо. Дебютну версію платформи буде представлено вже наприкінці жовтня на конференції AES New York, а в першому кварталі 2024 вона вийде на реліз.

За словами керівника DiGiCo Остіна Фрешвотера, «DiGiCo завжди прагне покращити інструментарій користувачів щодо впровадження нових та захоплюючих можливостей аудіо виробництва наживо. Разом з Fourier Audio ми насамперед інвестуємо в команду, яка найближчим часом запропонує галузі інтегроване ядро з плагінами «Project Core», і це відкриває DiGiCo новий простір співпраці зі сторонніми виробниками, та можливість підключати звук до платформи, яка має довіру користувачів»

Засновники Fourier Audio Генрі Ґаррод, Пітер Бріджмен та Ґарет Оуен (виконавчий, технічний та комерційний директори) зазначають: «Ми з перших рук знаємо наскільки успішна та вшанована DiGiCo та родина Audiotonix, і це фантастичний крок для Fourier Audio. Бути частиною глобальної мережи партнерів та клієнтів — це опинитися на першій сходинці у світі трансляції подій наживо, музичних турів та аудіо інсталяцій. Це можливість швидко змінити спосіб, яким звукорежисери та виконавці створюють свої шоу»

Fourier Audio приєднається до сімейства Audiotonix до якого входить низка інноваційних брендів професійного аудіо, включаючи Allen & Heath, Calrec, DiGiGrid, KLANG:technologies, Harrison, Slate Digital, sonible, Sound Devices, Solid State Logic та DiGiCo.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon