Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На IBC 2023, Chyron показала робочі простори для новинних та спортивних трансляцій наживо, разом з потужною робочою конячкою — хмарним рішенням повного циклу Chyron LIVE. Ключові продукти Chyron для новинного виробництва відтепер доступні в хмарі Amazon (AWS). PRIME CG (графіка) та CAMIO (новинна графіка, інтегрована з NRCS) були показані в рамках простору хмарного AWS виробництва для новинної редакції.
 
 

PRIME 4.9 зосереджений на оптимізації продуктивності та ефективному управлінні даними на кожній ланці процесу пов’язаного з графікою. Забезпечення відновлення у критичних ситуаціях та покращення загальної продуктивності; автоматичний обхід, якщо відбувається апаратний збій відтепер можна зробити безпосередньо в інтерфейсі користувача. Підтримка проксі-виходу зі збалансованим навантаженням для некритичних робочих процесів дозволяє зменшувати кількість кадрів в режимі попереднього перегляду задля збереження ресурсів пам’яті. Функція GPU Texture Memory Preview забезпечує покращене кешування текстур для розміщення більшої кількості (та більшого обсягу) відео файлів.

Серед важливих нових функцій PAINT 9.6 можна виділити багатокутову телестрацію. Ведучій і раніше мав можливість накладати графіку на відео з однієї камери, відтепер телестрація автоматично буде додаватися до кожної камери, які відображають подію. Розширено можливості відображення контенту в PAINT для аудиторії, користувачі можуть обирати попередньо налаштований шаблон з випадаючого списку. Шаблон визначає яку саме елементи UI інтерфейсу користувача будуть відображатися та як вони організовані. Також доступна функція Presentation Window, яка надає користувачам дві опції: одна відображає UI інтерфейс та інша тільки з телестрацією без UI інструментів.

PAINT 9.6 містить інші нові функції, які створювали завдяки зворотному зв’язку провідних аналітиків галузі, вони націлені на спрощення роботи оператора та забезпечують більш просунуті інструменти аналізу, а також додаткові опції презентації для залучення аудиторії. Дещо раніше в PAINT з’явився інструмент Cut Out Tool, він дозволяє аналітику вирізати гравця з прямої трансляції та переміщувати його в межах поля. Доступно більш просунуте використання Cut-Out Tool для прев’ю відео з можливістю додавати ключові кадри та розміщувати гравця в більш ніж одному місці з часом. Для більш ілюстративної розповіді користувач має різноманітні інструменти курсору (Cursor Tools).

Ефективні безмікшерні новинні робочі простори

Також відвідувачі ІВС мали можливість познайомитись з бета версією CAMIO 5.4. Chyron підкреслює своє прагнення впровадити хмарне виробництво, саме тому CAMIO отримала максимальну відкритість для сумісної роботи з відомими NRCS, у версії v.5.4 доступна інтеграція з повноцінною хмарною NRCS системою Seven Mountains DiNA, до якої можна підключити локальні шлюзи. CAMIO 5.4 також містить новий ефективний функціонал управління медіа активами та якістю, включаючи захоплення контенту за допомоги Watch Folder сервісу, експорт списків контенту у теці, відображення розміру файлу до його передачі, та інше.

Chyron пропонує максимальну ефективність роботи новинної редакції від тексту до ефіру, тож CAMIO — це не тільки накладання графіки, а також робота з відео стінами, віртуальні декорації, а відтепер навіть команди камерам для впровадження продуктивного, робочого простору без використання мікшерів.

Хмарне виробництво повного циклу

Chyron LIVE це повноцінна хмарна платформа для медіа виробництва наживо, яка включає анімовану графіку бродкастної якості, багатокамерну зйомку, відтворення кліпів, ілюстровані повтори спортивних подій, управління звуком — і все це доступно у єдиному UI інтерфейсі. Chyron LIVE розміщений в хмарному сервісі Amazon Web Services (AWS) і розроблений з урахуванням найкращих практик AWS. Користувачі можуть підключатися з будь-якої локації де є доступ до мережи інтернет за допомоги веб-браузера, незалежно від того, працюють вони самостійно чи в команді. В якості SaaS рішення, Chyron LIVE пропонує набагато нижчій бар’єр входу ніж традиційні апаратні рішення для бродкасту зі схожим функціоналом.

На ІВС 2023 відбувся дебютний показ бета версії Chyron LIVE 1.5 з новим функціоналом, це нова сходинка партнерства між Chyron та AWS у розробці хмарних рішень доставки контенту з урахуванням всіх вимог до безпеки хмарного виробництва. Нові функції пов’язані з вдосконаленням SaaS, а також досвіду віддаленої роботи. Завдяки зворотному зв’язку користувачів, Chyron LIVE отримала декілька нових функцій для обробки кліпів.

Безпека займає важливу роль в цьому релізі, включаючи кодування SRT стрімів, WebRTC коментування, RTMPS вихід, та сповіщення щодо незакодованого входу або матеріалів. Саме ці функції дозволили позиціонувати Chyron LIVE для AWS Foundational Technical Review (FTR) сертифікації. FTR дозволяє партнерам AWS, таким як Chyron, ідентифікувати та виправляти ризики та пропонувати користувачам надійне AWS Well-Architected середовище.

Із покращенням SaaS та досвіду віддаленого доступу, Chyron LIVE відтепер пропонує користувачам самостійну активацію робочого простору Chyron LIVE для медіа виробництва. Інтерфейс користувача (UI) отримав перероблений дизайн, який дозволяє зручно користуватися LIVE з комп’ютера, ноутбука чи планшета і незалежно від розміру екрана мати можливість бачити всі необхідні елементи UI.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon