Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Новий Vizrt TriCaster Mini Go для стрімерів та виробників контенту суттєво знижує рівень входу в професійне медіа виробництво. Система має USB, NDI та SRT підключення, чотири входи, 2 M/E, а також вивід HD відео. Видання RedsharkNews отримало можливість поспілкуватися з президентом та виконавчим директором Vizrt Майклом Ґалленом.
 
 

Одним з перших питань до Ґаллена було прохання прокоментувати прес-реліз щодо «поховання» NewTek: «Ми поєднали наше портфоліо і запустили нову систему відео виробництва базового рівня для стрімерів та виробників контенту, а також хмарну систему відео виробництва наживо. Це зроблено задля того, щоб найкращим чином задовольняти потреби користувачів наших продуктів»

Чи стане Tricaster Mini Go першою моделлю нової екосистеми?

«Так», – лаконічно відповів він. «Ідея полягає в тому, що це TriCaster початкового рівня, однак ви можете розширюватися разом з ним. На мій погляд це доволі приваблива пропозиція: мати машину базового рівня де ви можете додати HTML 5 графіку, і разом з розвитком вашого бізнесу підключати більш просунути функціонал TriCaster. Для нас це схоже на місію: почати разом з професіоналом, невеличким стрімером і підтримувати його на кожному кроці розвитку. Це гарний план»

«Ми розширяємо лінійку Tricaster — це не тільки рішення початкового рівня, а й більш потужні системи», – продовжив він, переключившись на новий хмарний сервіс та перехід до бізнес моделі на основі передплати. «Дехто має ідеї і бажання втілити, однак в нього недостатньо коштів для купівлі повноцінної системи. Завдяки хмарі такі користувачі можуть почати з малого і зростати разом з Tricaster. Це допоможе користувачам швидко включатися у виробництво контенту»

Модель на основі підписки — дійсно цікава, однак вона більш пов’язана з невеличкими компаніями та індивідуальними користувачами, і це не ті клієнти національного рівня, з якими працює Vizrt.

«На мій погляд більшість користувачів готові в майбутньому перейти на таку бізнес-модель», – впевнений Ґаллен. «І я згоден, це буде доволі довгий шлях переходу, особливо для великих гравців, однак це відбудеться, оскільки це дає передбачуваність в двох напрямках: це прогнозованість та гнучкість для користувача при масштабуванні проекту як на збільшення, так і на зменшення. Тож це буде добре для всіх»

Щодо майбутнього NDI, зважаючи на те що темпи впровадження цього протоколу й досі вражають в усіх галузях, навряд чи треба очікувати якихось змін.

«Це інша істота з багатьох причин: протокол обслуговує всіх користувачів з різних секторів, однак він також обслуговує відео поза межами бродкасту та Pro AV сегменту, знову таки трохи інший звір», – каже Ґален. «Ми інвестуємо у NDI в різний спосіб, тож протокол залишається актуальним та чітким. І завдяки зворотному зв’язку користувачів, ми додаємо новий функціонал, який потребує галузь. Однак більш за все ми намагаємося підтримувати NDI стабільним і доступним, ми із задоволенням спостерігаємо за високими темпами його впровадження»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon