Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Один з найбільших південноафриканських мовників та виробників контенту, компанія SuperSport обрала рішення Calrec щоб задовольнити потреби нової 4K/UHD IP ПТС. Машина побудована на протоколах ST 2110 та NMOS, та використовує 64-фейдерну Artemis, два AoIP ядра ImPulse для маршрутизації та обробки аудіо, а також 30-фейдерну консоль AoIP Type R.
 
 

Один з найбільших південноафриканських мовників та виробників контенту, компанія SuperSport обрала рішення Calrec щоб задовольнити потреби нової 4K/UHD IP ПТС. Машина побудована на протоколах ST 2110 та NMOS, та використовує 64-фейдерну Artemis, два AoIP ядра ImPulse для маршрутизації та обробки аудіо, а також 30-фейдерну консоль AoIP Type R.

«З нашої точки зору, ІР — це головна транспортна артерія для UHD, це дозволяє створити безшовні, масштабовані, гнучкі, інноваційні робочі простори та відкриває можливість віддаленого виробництва», – впевнений Джешні Найдуу, голова підрозділу медіа виробництва SuperSport. «Коли це стосується аудіо — ми цілком покладаємося на компоненти Calrec»

«За останні 15 років ми створили надійні партнерські відносини з Calrec, тож вибір їх обладнання для нас було ґрунтовним рішенням з точки зору інвестицій в ІР технології, та опираючись на їх чудову підтримку»

Метою розробки IP1 була революціонізація спортивного мовлення наживо з використанням сучасних ІР технологій від найвідоміших виробників. SuperSport використовує ПТС для 4K трансляції міжнародних та локальних спортивних подій, які відбуваються у Південній Африці. Більш ніж 18 місяців пішло на розробку та будівництво ПТС із повноцінною ST 2110 сумісністю. Обидва ядра Calrec ImPulse (основне та резервне) мають дві плати маршрутизації з консоллю Type R, яка використовується для субмікшування та резервування.

Моніторинг відбувається у Dolby Atmos 5.1.4, всі джерела підключаються безпосередньо по ST 2110, або за допомоги виносних блоків. Також ПТС використовує мережу Dante для підключення пристроїв коментування та моніторингу.

Щороку SuperSport проводить близько 750 прямих трансляцій, відтепер мовник більше не обмежений 1080p. За словами Найдуу, «нова ІР система віддає UHD відео, яке можна конвертувати в 3G HD. Для нашого виробництва у Південній Африці ми віддаємо 3G HD сигнал на супутник та АТМ стандарті. Ми співпрацюємо з телекомунікаційними компаніями регіону і найближчим часом матимемо можливість скористатися перевагами швидких каналів для передачі сигналів»

Менеджер з міжнародних продажів Calrec Грем Мюррей підтвердив прагнення виробника забезпечити мовникам найбільш м’який перехід до світу ІР.

«Calrec завжди намагається створити рішення, які допомагають мовникам перейти в ІР в їх власному темпі»

Рішення створити повноцінну ІР ПТС знакове, воно символізує зміну епох. SuperSport прагнув створити машину яка буде максимально готова до майбутнього, в якому будуть затребувані HFR, HDR та 4K.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon