Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Найбільш популярна радіостанція острова Мен Energy FM обрала AEQ FORUM IP SPLIT для своєї головної студії. Керівництво технічного департаменту вважає, що завдяки своїй гнучкості цифровий мікшер — це найкраще рішення для станції.
 
 

Радіостанція Energy FM розташована на острові Мен між Англією та Ірландією з населенням близько 85 000 чоловік. Energy FM цілодобово транслює музику та новини для сімейної аудиторії. Програма комбінує сучасних виконавців, класичні композиції минулого, а також регулярні новини: локальні, національні та міжнародні останні завдяки угоді зі Sky News.

Також Energy FM виробляє наживо різноманітні спортивні події, особливо відомі змагання з мотокросу, а також допомагає з трансляцією благодійним організаціям та компаніям щодо запуску продукту. Станція покриває весь острів за допомоги семи FM передавачів своєї мережи, також аудиторі може отримувати сигнал онлайн на веб-сайті Energy FM.

Технічний департамент зупинив свій вибір на цифровій консолі AEQ FORUM SPLIT для головної студії. Причиною стали простота у використанні, надійність в роботі та висока якість аудіо.

AEQ FORUM IP SPLIT — це мікшерна консоль, розроблена для ефірного мовлення. Вона має все необхідне для роботи в таких умовах, включаючи автоматичну обрізку моніторів, старт по фейдеру, управління сигналінгом, управління зовнішніми системами автоматизації та обладнанням, зовнішня та внутрішня комунікація, тощо.

Завдяки компактним розмірам та модульному дизайну консоль можна швидко адаптувати до різних сценаріїв використання: моніторинг, контроль локації, телевізійне виробництво, звукове виробництво, змішані конфігурації, інтеграція з великими інсталяціями тощо. Поєднання простого і разом з тим потужного управління дозволяє використовувати AEQ FORUM IP як для базових так і більш просунутих задач. Модель FORUM IP SPLIT постачається разом з модульним ядром FR CORE в корпусі 3U. До нього можна підключити до 6 панелей фейдерів, а також блоки контролю та моніторингу.

Також консоль можна оснастити сумісною з AES67 багатоканальною системою AoIP вводу / виводу на основі технології DANTE. Завдяки такому підключенню, сигнали можна приймати та віддавати на інші консолі, маршрутизатори, та інше обладнання від більш ніж 300 різних виробників. Опціонально доступне MADI підключення, а також встановлення до двох інтегрованих цифрових телефонних гібридів.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon