Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Керівник підрозділу управління продуктами Calrec Генрі Гудман поділився своїми думками щодо переходу до дистанційного мікшування звуку на масштабних подіях, коли більшість робиться зі студії з локальною обробкою ключових моментів на арені, коли час обробки має велике значення.
 
 

Які тенденції в галузі для вас були найбільш помітними в 2023 році, і чому саме вони?

Зараз є три тенденції, які допомагають формувати робочі процеси. По-перше, це використання ІР технологій, впровадження яких дозволяє отримати переваги від гнучкості та довгострокової масштабованості, які пропонує мовникам стандарт 2110. Ми спостерігаємо за тим, як галузь переходить в ІР та що це дає бродкастерам. Про IP взагалі і ST 2110 зокрема ми вже чуємо багато років. Зараз ми заглибились в етап розгортання, однак мовники та телевізійні центри загалом повинні мати можливість рухатися в зручному для них темпі.

Разом з тим зростає використання віддаленого виробництва, або частина виробництва відбувається дистанційно, і це відбувається на масштабних спортивних подіях включаючи матчі Прем’єр Ліги, змагання Формули Е та навіть Літні Ігри.

Третя тенденція, яку ми спостерігаємо, це поява розподіленого виробництва, де панелі управління, ядра та блоки вводу / виводу не обов’язково розташовані в одній будівлі — вони можуть знаходитися на великій відстані один від одного. Цього року ми працювали з компанією Universal Remote.tv для тестування концепції використання нашого IP рішення Type-R щоб показати, що мікшування звуку на спортивних подіях може здійснюватися віддалено без будь-якого впливу на ланцюг передачі сигналу, без появи неочікуваних затримок. Враховуючи величезну кількість спортивних подій, які необхідно охопити, зокрема в США, впровадження робочих процесів такого типу дозволяє зменшити кількість поїздок та більш ефективно використовувати персонал, зберігаючи стабільність у роботі — це суттєво змінює ситуацію.

Що дійсно вражає, те що бродкастери готові використовувати всі три технології в робочих процесах для підсилення свого бізнесу і Calrec постійно вивчає нові способи, як можуть використовуватися наші продукти.

Як на ваш погляд ці тенденції впливають на медіа та розважальну галузі?

Багато в чому саме індустрія розваг та медіа є головним рушієм в розвитку цих трендів. Це не про миттєвий перехід, такі процеси потребують експертний досвід таких компаній, як Calrec. Ми вже багато років формуємо власний ІР досвід. Ми дивимось на очікування галузі та користувачів не тільки з позиції «на сьогодні», а з урахуванням майбутніх перспектив. Це означає, що ми намагаємось заглибитися та зрозуміти, що необхідно зараз та в майбутньому, і на мій погляд, інфраструктура розподіленого виробництва допоможе мовникам забезпечити ефективність у використанні обладнання та людського ресурсу, особливо для критичного виробництва, включаючи спортивні події, і багато користувачів підтримують такий шлях. Це стає більш поширеним, мікшування звуку на спортивних подіях відбувається віддалено зі студії, в той час як критична до часу обробка — локально, на стадіоні, щоб охопити чутливі до часу елементи виробництва.

Як на ваш погляд ці тенденції будуть розвиватися в 2024му?

Разом з галуззю ми продовжуємо вдосконалювати дистанційне / розподілене виробництва та сфокусовані на тому, щоб забезпечити найкращу якість наскільки це можливо. Все більше провайдерів контенту прагнуть отримати переваги розподіленого виробництва та гнучкість використання обладнання. Наприклад, можливість розташувати операторів в умовному Лондоні, інженерів та обробку в Мілані, а захват джерел в Афінах, і при цьому мати можливість ефективної сумісної роботи та ще й зниження викидів вуглецю. В багатьох випадках використання розподіленого виробництва дозволить розгортати більше нішевих проектів, які раніше вважалися надмірно дорогими, а зараз можуть стати комерційно привабливими.

Звичайно ми продовжимо спостерігати за розгортанням ST 2110, але для декого до моменту повного переходу цілком можливо буде ще проміжний етап гібридного виробництва. Якщо дивити на галузь в цілому, «гібридний» — це найбільш поширене слово в термінології сучасних робочих процесів. Ми зараз дуже далекі від універсального підходу. Знову ж таки, в цю область приходить управління змінами і Calrec відіграє в цьому активну роль.

Чи очікуєте ви в 2024му нові галузеві тенденції, і що це може бути?

Ми й надалі спостерігатимемо за тим як користувачі впроваджують нові способи роботи, використовуючи наш досвід.

Наступний крок в процесах розподіленого виробництва — це можливість розташувати обробку будь де і будь коли за необхідності. Звісно ми обговорюємо хмарні рішення, які навіть зараз підсилюють виробництво та дозволяють продюсерам створювати нові ефективні виробничі простори.

Ми продовжимо спостерігати зростання попиту на хмарну обробку для мікшування аудіо, Calrec активно співпрацює з нашими користувачами для перевірки наших хмарних робочих процесів та визначення найкращих практик у широко розподілених робочих просторах. Ми сприймаємо це більше як партнерство, для виявлення потенційних переваг, які можуть дати галузі хмарні технології.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon