Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник графічних рішень та систем медіа виробництва наживо для мовної галузі та AV професіоналів, компанія Vizrt анонсувала нову панель управління TriCaster Flex Dual. Це вже друга модель лінійки Flex.
 
 

«Це доповнення до лінійки панелей управління TriCaster Flex було цілком природнім наступним кроком для Vizrt. Запропонувавши Flex Dual ми зробили наше портфоліо панелей більш рівномірним, відповідно до глибини та широти лінійки TriCaster, яка постійно розвивається та розширюється», – поділився Кріс МакЛендон, старший менеджер з продукції Vizrt. «TriCaster Flex Dual — це чудовий спосіб показати, як продукти зі всього портфоліо Vizrt можуть співпрацювати разом задля найкращого сторітелінгу»

Безпрецедентний контроль

В основі цієї дворядкової панелі управління знаходиться необмежена кількість шляхів роботи та налаштування робочих процесів, які обирає користувач. Робочий простір може еволюціонувати та підлаштовуватися під вимоги проекту будь-якої складності із 24 cross points системами та 10 клавішами динамічного меню, а також іншими інноваційними функціями, включаючи повнорозмірний джойстик (і це вперше для панелей Flex)

Надійне підключення

Успадкувавши досвід попередньої панелі TriCaster Flex (випущена в січні 2023), нова TriCaster Flex Dual також NDI-сумісна — це означає, що оператор більш не прив’язаний фізично до розташування TriCaster. Так само, як і інші апаратні панелі (TriCaster TC1, 1 Pro та 2 Elite) з локальним підключенням, а також хмарна TriCaster Vectar — нову Flex Dual доволі просто підключити до мережи та управляти системою там де зручно це робити.

Підвищена креативність

Технології не повинні обмежувати креативність, TriCaster Flex Dual — це приклад творчої свободи, яку отримає оператор — від простоти в налаштуванні до робити на складній багатокамерній трансляції. TriCaster Flex Dual має додаткові службові рядки для створення унікальних конфігурацій робочого простору; незалежно від розміру та складності медіа виробництва, панель пропонує користувачам всі необхідні інструменти для того, щоб обрати свій власний унікальний стиль роботи.

Системи TriCaster були і залишаються одним з найповніших рішень за функціоналом та доступністю, разом з такими інструментами як TriCaster Flex Dual, мовники отримають все необхідне для потужного медіа виробництва.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon