Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Австралійськи підрозділ NEP Group, відомий постачальник бродкастних послуг віддаленого виробництва NEP Australia підсилив ІР-орієнтований телецентр Andrews Hubs в Сіднеї новими консолями Calrec.
 
 

Проект передбачає створення трьох нових виробничих локацій в Сіднеї: з лаконічними назвами П’ять, Шість та Сім. В кожній з цих звукових апаратних NEP встановила консоль Calrec Argo, яка суттєво розширила ресурси компанії для віддаленого виробництва.

Консолі Argo в основному використовується для мікшування Національної Ліги з Регбі, а також для висвітлення інших топових спортивних подій. NEP Australia відома своїм потужним парком ПТС та спеціалізованим студійним виробництвом.

Відкриття Andrews Hubs відбулося в 2018 році, телецентр використовує ІР протокол ST 2110, і наразі його вважають одним з найбільших в світі телецентрів із мережею віддаленого виробництва. Hubs охоплює 59 спортивних арен широкосмуговою мережею та підтримує декілька одночасних виїзних медіа виробництв.

В центрі телевізійного комплексу, який вважається найбільшим в Австралії центром віддаленого виробництва ACR7, розташовано 96-фейдерну Calrec консоль Argo Q, а також дві 60-фейдерні Argo S в інших двох локаціях ACR5 та ACR6. В доволі складний спосіб кожна звукова апаратна підключена до однієї з 2110 ПТС бродкастера, тож NEP здатна віддалено управляти обладнанням кожної машини.

Як пояснив Марк Сегар, директор з технологій NEP Australia, «Ми дуже раді бути першою в світі компанією, яка опанувала сучасні консолі Calrec Argo».

«Їх потужність та варіативність значно підсилюють наші можливості віддаленого мікшування, забезпечуючи гнучкість та DSP канали, які ми потребуємо для подальшого розширення в майбутньому»

«Консолі прості та зручні у використанні, це дуже важливо для інтенсивного світу спортивного мовлення. Консолі Argo дуже легко інтегрувалися з нашими існуючими технологіями Lawo, обидві сторони провели чудову роботу і це для нас важлива перевага»

«Також Argo безшовно співпрацює з нашою, раніше розробленою NEP системою управління TFC, яку ми створювали згідно вимогам нашої роботи на проектах високого рівню»

«Інтеграція технологій Calrec надала нам повноцінний контроль за нашими робочими процесами і навіть дозволяє за допомоги Argo управляти обладнанням Lawo, яке встановлено в кожній ПТС. Це неймовірна гнучкість і чітке співпадіння з нашими очікуваннями»

Консолі Argo дебютували на галузевій виставці IBC 2022, Calrec запропонувала їх як підхід нового покоління у сфері мікшування аудіо.

Вони підкреслюють прагнення Calrec до інновацій зі вбудованою ІР сумісністю на основі поширених в галузі стандартах, разом із зарядженою DSP обробкою, змінними панелями та персональними налаштуваннями робочого простору.

Дейв Летсон, Віце-президент з продажів Calrec додає: «Партнерство з NEP Australia — це чудовий приклад того, як Argo дозволяє зробити легкі кроки в ІР, розширити робочий простір зберігаючи простоту у використанні. NEP стала першим нашим клієнтом, який отримав всі переваги від ImPulse за допомоги управління з АРІ інтерфейсом»

«Нова система дозволить NEP легко управляти динамічними робочими просторами, де консолі Argo безшовно інтегровані з кожною ПТС. Результат цього проекту — неперевершена гнучкість та широкий простір для сумісної роботи у майбутньому»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon