Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




MainConcept анонсувала Live Encoder v.3.4 — нову версію застосунку для кодування в реальному часі для ОТТ та бродкасту. Версія 3.4 отримала два потужних компоненти: підтримку VVC/H.266 та MPEG-5 LCEVC — це дозволить мовникам та ОТТ провайдерам змінити спосіб розповсюджування відео наживо, спростити робочі процеси та покращити загальний досвід перегляду.
 
 

Live Encoder — це ядро кодування в реальному часі за принципом все-в-одному, яке від початку створювалося для спрощення робочих процесів мовлення та ОТТ. Версія 3.4 отримала розроблені MainConcept HEVC та AVC кодеки, а також підтримку нових VVC (Versatile Video Coding) та LCEVC (Low Complexity Enhancement Video Coding) кодеків, що дозволяє назвати Live Encoder одним з найсучасніших застосунків для відео виробництва серед доступних в галузі.

Версія 3.4 також підтримує кодування наживо в MP4 та MPEG-2 TS для MPEG-DASH, SRT, Zixi, UDP та архівування файлів, застосунок використовує сучасну технологію кодування MainConcept AutoLive для надійної доставки в реальному часі багатошарового відео контенту наживо у 8K, 4K, 1080p та 720p.

Кодек MPEG-5 LCEVC інтегровано до Live Encoder 3.4 в партнерстві з V-Nova. LCEVC додає шар покращення, який одночасно підвищує розподільну здатність та зменшує бітрейт до 40%, зберігаючи якість відео на тому ж рівні. В додаток до скорочення витрат на доставку, LCEVC дозволяє зменшити складність транскодування, і тим самим збільшити щільність. Кодек LCEVC можна використовувати для вдосконалення базових кодерів MainConcept AVC/H.264, HEVC/H.265 та VVC/H.266.

«MainConcept Live Encoder 3.4 з підтримкою LCEVC та VVC — це інструмент нового покоління для форматів та стандартів прямих трансляцій. Інтеграція LCEVC — це результат неймовірної інноваційної  співпраці між командами MainConcept та V-Nova, які зробили все можливе задля цього поєднання. Завдяки додаванню VVC до Live Encoder, цей застосунок відкритий до майбутніх викликів та здатний задовольнити більше вимог до робочих процесів, ніж це було коли-небудь раніше», – поділився Торстен Шуманн, старший віце-президент з інженерних питань MainConcept.

«Ми пишаємося нашою спільною роботою з MainConcept. Вони стали ключовим компонентом екосистеми та партнером у прискоренні розгортання MPEG-5 LCEVC постачальниками послуг у багатьох аспектах медіа», – додає Ґвідо Меарді, виконавчий директор V-Nova. «Інноваційний та гнучкий програмний підхід, закладений до Live Encoder, повною мірою використовує переваги LCEVC задля скорочення витрат на доставку та кодування, і разом з тим пропонує найкращі враження від перегляду. І що важливо, MainConcept Live Encoder — це готовий до розгортання продукт з підтримкою LCEVC, який допоможе мовникам та провайдерам відео сервісів задовольнити та навіть перевершити очікування їх клієнтів»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon