Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems підготувала оновлення для багатоканального H.264 рекордера Ki Pro GO. Прошивка v4.1 покращує можливості відтворення / запису та управління пристроєм. Цей реліз цілком спрямований на підтримку та оптимізацію функціоналу. Виробник радить оновити прошивку щоб уникнути будь-яких потенційних проблем.
 
 

Ki Pro GO v4.1 включає:

Нову функцію, яка дозволяє користувачу обрати відео для відображення на LCD екрані фронтальної панелі пристрою. Це можна зробити на сторінці веб інтерфейсу або в меню: пункт 6.2 в меню “Config” фронтальної панелі. Користувач може обрати між відео з одного каналу (вхід або відтворення, в залежності від того, в якому режимі працює система — запис чи відтворення), або включити квадратор для чотирьох каналів.

До WebUI додано допоміжний контрольний монітор. Це зменшена за розміром копія відео, яке відображається на LCD екрані фронтальної панелі. Для зручності використання / перегляду є можливість включити або відключити накладання шару інформації для міні монітору. Це відео призначене тільки для вікна допоміжного контрольного монітору.

В попередніх версіях прошивки натискання клавіши на фронтальній панелі могло призвести до небажаного результату, якщо система налаштована на використання USB накопичувача, який зараз відсутній. Виправлено. Відтепер кнопка запису ігнорується у випадку, коли в системі вже активований запис.

В попередніх версіях прошивки натискання клавіши у веб інтерфейсі під час активного запису могло призвести до переривання запису. Виправлено. Відтепер кнопка запису ігнорується у випадку, коли в системі вже активований запис.

● В попередніх версіях прошивки вхід HDMI 1 некоректно оброблював кольори якщо формат відео було встановлено на 1080i59.94 або 720p та простір кольорів на вході YUV10 або YUV12. Виправлено.

● В попередніх версіях прошивки було неможливим обрізати скопіювати та вставити інформацію в деяких текстових полях веб інтерфейсу. Виправлено.

● В попередніх версіях прошивки система могла відмовити у використанні символів підкреслення (“_”) в імені файлу. Виправлено.

● В попередніх версіях прошивки, вибір 10 біт 4:2:2 у випадку, коли B-frame мали значення більше нуля могли призвести до блокування системи з необхідністю перезавантаження. Система більше не дає можливість обрати таку комбінацію параметрів та застерігатиме користувача що кількість B-frame дорівнює 0. Значення B-frame буде повернуто до попереднього в той момент, коли користувач скасує вибір 10 біт або 4:2:2.

Користувачі, які підключаються до WebUI за допомоги браузера Safari для Macintosh (Sonoma) спостерігають з оновленням сторінки коли швидко прокручують перелік кліпів з SMB ресурсу. Це питання буде вирішено в наступних оновленнях.

Ви можете завантажити безкоштовне оновлення Ki Pro GO v4.1 на сайті AJA.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon