Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Lectrosonics анонсувала новий цифровий вихідний адаптер SRDB25AES для приймачів Lectrosonics SR. Він дозволяє перетворити аналогове аудіо на виході приймача в цифровий звук AES 48kHz.
 
 

Адаптер SRDB25AES можна закріпити на будь-який двоканальний приймач Lectrosonics Digital Hybrid Wireless лінійки SR щоб перетворити аналогове аудіо на виході в цифровий формат AES 48kHz. Адаптер буде корисним для комбінування старих слотових систем, наприклад SRC з новими приймачами, такими як DSR4, це дозволяє перевести всі вхідні канали з обох приймачів в цифровий формат. Важливо: при використанні док станції Sound Devices SL-2, прошивка для лінійки 8 має бути v9.50 або новіша задля надійної роботи.

Приймачі SRB та більш старі SR можливо використовувати з цим адаптером для аудіо та живлення, однак в них відсутній обмін даними, тому всі налаштування треба зробити на фронтальній панелі приймача. SRC мають інтерфейс для даних, тому всі попередні функції залишаються під контролем ресівера через слотовий інтерфейс. SRB приймачі з оновленням FM01 (оновлена плата аудіо) також мають дата-інтерфейс.

Цей адаптер вищій за розміром ніж більшість інших модулів аудіо-інтерфейсу лінійки SR — він додає 1,3 см к довжині приймача. При закріпленні на пристрої довжина співпадає з DSR4 в комплекті з площадкою DSR4DB25. Іншими словами, якщо подивитися на DSR4 поруч зі SRC з цим адаптером — обидва приймачі матимуть однакову довжину коли встановлені в слот. Це означає, що будь-яке слотове обладнання, наприклад адаптери, що підключаються до DSR4, можна використовувати і для SR приймача з модулем SRDB25AES.

«Новий адаптер SRDB25AES стане важливим аксесуаром для власників старих слотових приймачів Lectrosonics», – каже Карл Вінклер, виконавчий віце-президент з розробки та розповсюдження продуктів Lectrosonics. «Можливість разом використовувати старі та сучасні приймачі в будь-яких док-системах, причому всі з цифровим аудіо підключенням — це зручне рішення для тих хто має різноманіття апаратних платформ»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon