Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Fun Radio запропонував глядачам дивовижне шоу Ibiza Experience, показуючи різні ракурси події. PTZ камера Sony FR7 дала французькому мовнику більше свободи у захопленні високоякісного зображення в обмеженому просторі, коли використання традиційних камер було непрактичним.
 
 

«FR7 — це компактна за розмірами камера, яка дає нам якість зображення як у традиційних бродкастних камер», – каже Джулієн Фаустіно, режисер багатокамерного виробництва Fun Radio Ibiza Experience

Входячи до RTL Group, Fun Radio транслює низку станцій танцювальної музики для французької аудиторії. Fun RadioIbiza Experience’ це серія щорічних концертів яка пропонує наживо досвід найкращих діджеїв зі знаменитого острова вечірок для Паризької аудиторії.

У 2023му ця подія відбулася всьоме, Fun Radio використовувала камери Sony VENICE, VENICE 2, FX6 та FR7 лінійки Cinema для зйомки подій на Аккор Арені.

AV спеціаліст NoMad Productions Фарід Коунда впевнений у своєму виборі камер для висвітлення події наживо: «Ми цілеспрямовано звернулися до Sony, оскільки на нашу думку тільки вони знають як поєднати кінематографічну якість зображення та найкращі технології бродкастних камер»

Зіркою заходу стала Pan Tilt Zoom камера Sony FR7. Вона забезпечує кінематографічну повнокадрову якість в компактному роботизованому форм-факторі, FR7 можна розташувати ситуаційно саме там де вона необхідна. За словами режисера багатокамерного виробництва Джулієна Фаустіно, «Коли працюєш наживо на публічній площадці інколи треба добряче подумати як і де встановити камери для найкращого результату»

На відміну від інших PTZ камер, FR7 дозволяє змінювати об’єктиви, це дає бродкастерам та продюсерам події більше простору для творчості знімального процесу з кінематографічним зображенням майже в будь-якій ситуації.

«В певному сенсі FR7 замінює PTZ камери з маленькими сенсорами», – пояснив виконавчий директор провайдера багатокамерної зйомки PhotoCineLive Альбрехт Герла. «Ми маємо найкраще з двох світів: великий сенсор та варіативність у розташуванні камери, включаючи ті точки, де неможливо поставити оператора з камерою — наприклад, на сцені або на операторському крані»

Фарід Коунда вважає, що якість зображення та гнучкість у використанні, дозволяють назвати повнокадрову FR7 ідеальним партнером для проектів наживо з великою купою викликів. «Коли ми додали FR7 в наші робочі процеси, ми отримали всі переваги її великого сенсора з дуже крутою чутливістю — ця маленька камера дозволяє нам створювати доволі динамічне зображення»

«Ми давно використовуємо VENICE та інші камери Sony», – додає Люсьєн Перон, голова підрозділу відео обладнання PhotoCineLive. «FR7 міняє правила гри, вона дає нам можливість працювати навіть у тісних умовах і при цьому зберігати всі переваги нашої екосистеми Sony»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon