Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




TVU Networks ретельно аналізує дані зібрані серед користувачів продуктів TVU щоб зрозуміти ключові тенденції та відзвітувати їх галузі. Серед ключових знахідок цього року: ШІ інструменти використовуються набагато частіше, застосунки для віддаленого виробництва продовжують своє поширення у висвітленні подій, використання технології 5G для передачі відео стало знаковим.
 
 

У 2022му можна було спостерігати значний стрибок захоплення відео у порівнянні з попереднім періодом — такі виводи можна зробити на основі використання сервісу TVU Search із ШІ функціоналом у виготовленні новинного, розважального та спортивного контенту. Така тенденція продовжилася і в 2023му, однак слід зазначити суттєве зростання (1200%) щоденних звернень до сервісу TVU Search від користувачів за цей період. TVU Search — це хмарна система, яка забезпечує захоплення та пошук контенту наживо. Для цього використовуються просунуті ШІ алгоритми та автоматизація, це дозволяє користувачам швидко локалізувати відео контент наживо чи в архіві для миттєвого відтворення, завантаження та дистрибуції.

«Постійне, регулярне підключення до TVU Search із використанням ШІ для швидкої ідентифікації та нарізання контенту стає більш поширеним для щоденного використання, наприклад для створення сюжетів», – вважає Пол Шен, виконавчий директор TVU Networks. «Ми створили TVU Search із ШІ функціоналом декілька років тому, звернувши увагу на те, що користувачі потребують більш швидкий, простіший та ефективніший спосіб для пошуку відповідного контенту для висвітлення події. Наразі цей сервіс інтегрований до хмарної екосистеми TVU для медіа виробництва наживо»

Інструменти для віддаленого виробництва цього року також залишаються популярними для мовників. Хмарна екосистема TVU, а також інші застосунки для роботи наживо для виробництва новин та висвітлення подій — у порівнянні з попереднім роком показують збільшення у використанні для створення контенту. Наприклад TVU Anywhere показала 400% зростання трафіку користувачами мобільного застосунку передачі відео. TVU Producer показав збільшення кількості активних користувачів хмарної платформи більш ніж на 130% на місяць.

«Ми спостерігаємо сталу тенденцію переходу бродкастерів до віддаленого хмарного виробництва, він розпочався декілька років тому і продовжився у 2023му році», – додав Шен. «Враховуючи постійну зміну звичок перегляду у сподіванні відео, ми потребуємо масштабовані, доступні за ціною, легкі в розгортанні та використанні інструменти, і я впевнений, це перша позиція списку побажань на наступний рік для кожної медіа-компанії»

Компанія TVU Networks — це відомий провайдер SaaS і хмарних робочих просторів для різноманітних галузей, включаючи новини, розважальні медіа, спорт, корпоративний сектор, стрімінг та інші.

За допомоги ШІ, мікросервісів та технологій автоматизації, TVU допомагає підприємствам впровадити робочі процеси сфокусовані на створенні історій з ефективними метаданими для захоплення відео наживо, виробництва та розповсюдження контенту. Компанія працює на передньому краї розробки інструментів, необхідних для спрощення та монетизації ланцюга медіа виробництва.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon