Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




NEP UK — британський підрозділ міжнародної мережи NEP Group цього року продовжить інвестувати в рішення Sony для медіа виробництва наживо, та доповнить свої активи декількома камерами HDC-3500V.
 
 

Анонсована на виставці NAB 2023, камера Sony HDC-3500V оснащена оптичним змінним ND фільтром, який дозволяє оператору контролювати глибину різкості зображення та додає більше можливостей для творчої реалізації.

Минулого року NEP UK придбала камери Sony HDC-F5500, які забезпечують малу глибину різкості та формат S35mm для роботи наживо, а також роботизовані камери ILME-FR7 та HDR монітори PVM-X2400 та LMD-A240. Камери HDC-3500V будуть використовуватися протягом 2024 року для трансляції розважальних та спортивних подій, включаючи Ігри в Парижі.

HDC-3500V оснащена розробленою наново функцією віртуальної діафрагми (Virtual Iris) та Variable ND фільтром — таке поєднання дозволить інженерам обирати найкраще значення діафрагми на об’єктиві керуючи потоком світла що заходить до камери, замість того щоб змінювати саму діафрагму. Таким чином інженери мають можливість управляти глибиною різкості в умовах зміни освітлення, підлаштовуючи яскравість за допомоги оптичного змінного ND фільтра замість діафрагми на об’єктиві.

«Ми завжди прагнемо надати надсучасні технології нашим неймовірним людям, особливо, коли стоїть питання в розширенні наших можливостей та того, що ми пропонуємо нашим замовникам зі всього світу», – розповів Доналд Бегг, старший директор з Інжинірингу та Технологій NEP UK. «Змінний ND фільтр HDC-3500V забезпечує за нашим бажанням можливість створювати зображення з характерним художнім присмаком, і ми вже спостерігаємо зростаючий апетит до саме такого стилю та відчуття у наших клієнтів»

«NEP та Sony багато років працюють пліч-о-пліч задля впровадження інноваційних технологічних рішень, які дозволяють створювати неймовірне зображення, і наша остання угода не є винятком», – додав Норберт Паке, голова підрозділу виробництва наживо Sony Europe.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon