Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Panasonic має намір поєднати свої споживацький та професійний відео підрозділи задля підсилення бізнесу. Pro-AV та Panasonic Visual перейдуть від Panasonic Connect до Panasonic Entertainment & Communication.
 
 

Коли людина використовує терміни «професійний» або «кінематографічна галузь» дедалі складніше стає зрозуміти, що включають в себе ці слова, а що ні. Колись їх використовували щоб провести лінію між тими хто виконує професійні обов’язки та іншими, а інколи — щоб відрізняти аматорів від тих, хто заробляють на життя ремеслом, хоча правда в тому, що межа між цими  двома світами стає все більш розмитою.

Два світи неминуче сплітаються

Наприклад, всі ми знаємо професіоналів галузі, які за допомоги онлайн уроків навчилися створювати відео і тепер заробляють на життя інстаграмним контентом для невеличких компаній на своєму iPhone. Отже вони — частина галузі, вони професіонали. І команда Аватара 2 — також. А ще велика кількість аматорів, які готують контент що відповідає професійним стандартам, якими б вони не були.

Раніше поділ між галуззю та аматорами був чітким. До перших належали ті, хто працює на знімальному майданчику, телебаченні, і можливо навіть малий бізнес, що знімає весілля на Betacam або MiniDV камери. Професіоналами зазвичай ставали ті, хто прийшов з профільних освітніх програм або зростав всередині від новачка до про.

Однак все це в минулому. Межу стерто настільки, що інколи аматори створюють більше «професійного» контенту ніж самі професіонали. Споживацькі та полу-про камери дедалі частіше використовуються в професійному контексті, та мають функції, які раніше можна було знайти тільки у високорівневих камерах, недоступних для широкого загалу. Новини швидко розповсюджуються, і кожного року кіновиробники очікують на нові релізи та інновації.

Panasonic адаптується під вимоги часу

Якщо такий гігант, як Panasonic приймає рішення об’єднати споживацький та Про підрозділи, то це тому, що така еволюція матиме більший вплив ніж суб’єктивне використання термінології. Panasonic приділяє цьому увагу і анонсував своє рішення перевести бізнес Professional AV та Panasonic Visual Co., Ltd. від Panasonic Connect до Panasonic Entertainment & Communication.

Ця інтеграція відбудеться у квітні 2024 оскільки ці напрямки все більше перетинаються, і Panasonic очікує подальше зростання в результаті об’єднання Професійного та споживацького підрозділів. Компанія пояснює: таке рішення більше підходить для галузі, де лінії розмиті та існує великий попит на бездзеркальні камери, як від окремих виробників контенту так і команд з обмеженим бюджетом.

Також це стосується прямих трансляцій та стрімінгу відео, де спостерігається зростаючий попит на обладнання, здатне задовольнити потреби творчих людей в стандартах якості аудіо та відео. На думку компанії, тенденція в інтеграції аматорського та професійного відео виробництва та стрімінгу зберігатиметься й надалі.

В результаті обидва підрозділи Panasonic відчували потребу у мості, який закрив би прірву між цими сегментами та запропонував обладнання для всіх етапів виробництва, монтажу та стрімінгу наживо. Саме це і стало причиною для рішення об’єднатися під назвою Panasonic Group, ресурси якої будуть консолідовані в підрозділ Panasonic Entertainment & Communication. Завдяки цьому кроку обробка зображень стане ключовим фактором стратегії зростання бізнесу Panasonic та покращить можливості швидко адаптуватися до змін і потреб галузі.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon