Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




AJA Video Systems випустила прошивку v1.1 для Dante AV 4K — це перше оновлення конвертерів: передавача AV 4K-T та приймача 4K-R, які дозволяють транспортувати та управляти потоками 4K/UltraHD/2K/HD/VESA Dante відео / аудіо з наднизькими затримками між 12G-SDI або HDMI 2.0 пристроями у 1 GigE Dante AV мережі.
 
 

Оновлення розширить функціонал обох пристроїв у відповідь на сучасні вимоги робочих процесів і забезпечить AV професіоналам широкі можливість інтегрувати викокоякісне відео та аудіо у медіа виробництво, особливо в польових умовах.

Вважаючи те, що широкий динамічний діапазон (HDR) продовжує набувати популярність у бродкастерів, виробників контенту та proAV спеціалістів, AJA Dante AV 4K v1.1 забезпечує підтримку HDR: пристрій бесшовно пропускає HDR сигнали, а користувачі можуть вносити зміни в HDR метадані на виходах приймача. Оновлення також додає підтримку AJA Dante AV 4K-R для Ref входу, тож відтепер пристрої на кшталт генератора синхросигналу AJA GEN 10 HD/SD можна використовувати в тих випадках, коли сигнал 4K-R треба комбінувати з виходами інших пристроїв та джерел. Прошивка AJA Dante AV 4K v1.1 активує додатковий Ethernet порт (Eth2) конвертера — це дозволить інженерам підключати другий пристрій до власної Dante AV матриці, без необхідності підключати другий ethernet кабель безпосередньо до комутатора.

Оновлення 4K-R додає новий функціонал обрізання та масштабування, це спростить задачу збільшення розміру з 4K до UHD та зменшення з UHD до HD, користувач може обирати між режимами «Auto, Native та and Crop 4K to UHD» та «Scale UHD to HD». Також AJA Dante AV 4K v1.1 перевіряє вибір робочих 4K та 8K 4x4 процесів, коли сигнали AJA 4K-T можна віддати на чотири 4K-R, причому всі чотири виходи будуть синхронізовані між собою, і це одне з найважливіших питань для медіа виробництва наживо, коли всі чотири виходи повинні бути ідеально синхронізовані. Також підтримується режим 3G Level B 4:2:2 10-біт з великою швидкістю кадрів. Додана сумісність з Audinate Dante Domain Manager (продається окремо) — це забезпечить користувачам AJA 4K-R та 4K-T переваги АРІ рішень для управління Dante за допомоги сенсорних панелей, статус монітор та автоматизацію робочих процесів.

Оновлення прокоментував старший менеджер з продуктів Audinate Вім Рууз; «AJA — це чудове доповнення до сімейства Dante AV, і ми із задоволенням спостерігаємо, як користувачі зі всього світу впроваджують пристрої AJA Dante AV 4K-T та 4K-R для використання переваг Dante аудіо зі синхронізованим, високоякісним, мережевим відео з ультра низькими затримками. Ми раді бачити, що AJA підготувала оновлення менш ніж за рік від запуску своїх продуктів, та продовжимо наше партнерство задля покращення робочих ІР процесів в сфері proAV, медіа та розваг»

«Не існує єдиного способу передачі відео по ІР, робочі процеси можуть значно відрізнятися один від одного в залежності від використаного підходу, саме тому ми постійно додаємо новий функціонал у пристрої AJA 4K-R та 4K-T, це дає користувачам необхідні інструменти», – додав президент AJA Video Systems Нік Рашбі. «AJA Dante AV 4K v1.1 отримав купу нових чудових функцій і ми із задоволенням спостерігатимемо, як власники почнуть використовувати оновлені пристрої»

Оновлення для Dante AV 4K v1.1 можна завантажити безкоштовно на сайті AJA



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon