Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Chyron оприлюднив кейс про вдале впровадження платформи PRIME в якості нової сучасної системи графіки для NBC Sports. Унікальність проекту полягає в тому, що він став результатом плідної співпраці, що дозволило створити чудове рішення для розробки і відтворення графіки, спеціально адаптоване до вимог високорівневих спортивних трансляцій наживо.
 
 

Як і багато інших мовників, NBC Sports використовує графічну систему попереднього покоління Chyron Lyric, відому своєю швидкістю у підготовці та відтворенні контенту. «Коли ми перейшли на PRIME, ми отримали можливість покращити та модернізувати наші робочі процеси без компромісів із дизайном, швидкістю відтворення та функціональністю, яку мали наші співробітники: дизайнери та оператори з Lyric» – розповів Девід Мелфі, директор з питань інтеграції графіки NBC Sports та Olympics. «Від початку проекту, коли NBC Sports почав окреслювати ключові вимоги ми постійно перебували в контакті з командою розробників Chyron, це дозволило отримати більш зручний та надійний функціонал. Chyron витратила час для того, щоб вивчити наші вимоги під різними кутами і це дозволило не тільки вирішити складне технологічне завдання, а й запропонувати нам нові ідеї.»

Серед ключових вимог була реорганізація робочого місця оператора, щоб він був максимально зосереджений на відтворення із обмеженням у створенні та редагуванні, швидкість та ефективність у підготовці та відтворенні, а також нові можливості створення цікавої для глядача графіки, яка доповнює сторітелінг.

Швидкість відтворення — це ще одна ключова вимога для кожного спортивного виробництва наживо. NBC Sports потребував зберегти всі клавіатурні tried-and-true макроси, які оператори налаштували під свої задачі у Chyron Lyric. Більшість з них вже були доступні в PRIME, решту додали в цій реалізації разом з новим клавіатурним функціоналом.

«Спорт потребує унікального рівня візуальної насиченості», – впевнений Тріп Діксон віце-президент та креативний директор NBC Sports. «Ця графіка необов’язково має бути кращою чи гіршою за новинну, вона просто інша і, можливо, більш складна»

Незважаючи на те, що PRIME вже відомий своїм широким функціоналом для дизайну, команда знала, що треба підготувати декілька додаткових потужних інструментів для підсилення творчої складової. Для створення унікального візуально захоплюючого контенту з графічним оформленням, PRIME відтепер може поєднувати використання кліпів в якості маски разом із функцією автоматичного трекінгу, та інші інструменти — це дозволяє NBC Sports формувати унікальні анімовані переходи для своєї графіки. Ще одна доволі очікувана функція Warp Clips дозволяє імпортувати .png секвенції, створені сторонніми застосунками, включаючи After Effects або Cinema 4D, їх можна використовувати в якості ефекту для сцени PRIME. NBC Sports вже використовував такий функціонал Chyron Lyric у минулому для створення відзначеного нагородою Еммі ефекту, і наразі творча команда розмірковує, яким чином можна використовувати таку можливість із Chyron PRIME.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon