Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Нове програмне рішення Media Production Suite від Panasonic Connect Europe консолідує програмне забезпечення для професійних камер виробника в рамках однієї зручної платформи. Вона надає доступ к різним функціям за допомоги універсального та інтуїтивного GUI інтерфейсу, який дозволяє підвищити ефективність медіа виробництва.
 
 

У відповідь на зростаючу тенденцію споживання відео навіть в академічному та корпоративному сегментах, Media Production Suite дозволить спростити налаштування камери та забезпечить широкі можливості розгортання високоякісного відео виробництва силами невеличкої команди. Інтуїтивний сенсорний інтерфейс суттєво спрощує операції та відкриває можливості якісного медіа виробництва навіть персоналу без спеціалізованого досвіду.

Основні функції Device View та PTZ Control включено у Media Production Suite безкоштовно. Також доступні платні плагіни Video Mixer, Visual Preset та Auto Tracking.

Device View дозволяє централізувати управління декількома PTZ камерами на одному ПК, включаючи налаштування мережи, перевірка стану обладнання та живлення. Застосунок автоматично виявляє всі підключені камери, передає їм налаштування мережи та останні оновлення прошивки — це дає можливість ефективно керувати відео мережею.

Застосунок PTZ Control дозволяє користувачам управляти камерами, включаючи панорамування, нахил, зум, а також налаштовувати фокус, діафрагму, баланс білого, швидкість затвору та ND фільтр при перегляді відео з ПК. Доступно до 100 пресетів для розумного управління.

Широкий діапазон додаткових платних плагінів дозволяє вирішити специфічні вимоги виробництва, наприклад, автоматичне відстеження об’єкту в кадрі, включаючи розпізнавання обличчя та тіла для запобігання неочікуваного руху та забезпечення плавної відео зйомки.

Найближчим часом буде додано плагін Video Mixer із ШІ технологіями, включаючи функцію ШІ кеїнгу, яка дозволить відмовитися від використання зеленого фону навіть при зйомці на вулиці. Плагін підтримуватиме P-in-P обробку, автоматичне переключення відео, прив’язане до мікрофону, а також матиме підтримку входів / виходів SDI, NDI та SRT.

Модуль Visual Presets надає користувачам можливість одним кліком одночасно змінювати позицію декількох камер для багатокамерного виробництва. Також є можливість зв’язати PTZ камеру і радіо мікрофон Panasonic для автоматичного переключення на камеру, коли починається розмова, наприклад у гібридних конференціях.

Media Production Suite доступний для безкоштовного завантаження, також Panasonic пропонує низку платних плагінів, перелік яких виробник обіцяє розширювати у майбутньому.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon