Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




TVU Networks анонсувала нове рішення TVU MediaHub. Хмарна платформа на думку виробника має трансформувати бродкастну галузь завдяки своїй універсальності та підтримці сигналів з обох світів: IP та SDI.
 
 

TVU MediaHub відходить від концепції традиціних апаратних матриць та пропонує нову парадигму для бродкасту. Хмароцентрічна, гібридна архітектура забезпечує підтримку необмеженої кількості входів та виходів та дозволяє легко управляти комплексними матрицями сигналів в обох форматах: IP та SDI. Такий підхід означає перехід до хмарних цифрових медіа просторів, разом із покращенням якості та ефективності мовлення.

«Народження TVU MediaHub стало результатом нашої колаборації з більш ніж 4000 великих медіа компаній зі всього світу», – поділився Пол Шен, виконавчий директор TVU Networks. «Разом зі зростанням попиту на ІР орієнтовані джерела вводу / виводу, збільшується складність управління зростаючою кількістю кодерів та декодерів. TVU MediaHub — це інноваційний підхід у зборі, обробці та маршрутизації сигналів. Ми із задоволенням пропонуємо це рішення широкій аудиторії»

TVU MediaHub включає такий функціонал:

  • Гнучкі можливості вводу / виводу: Підтримує різноманітні формати вводу, включаючи SDI, NDI, SRT, TVU Grid, YouTube та інші. Доступне масштабування та вивід декільком отримувачам в форматах RTMP, HLS, TVU Grid, Facebook, та інші.
  • Гібридне, необмежене масштабування: Використовує ресурси локальних майданчиків, дата-центрів та хмари, при необхідності TVU забезпечує додатковими ресурсами.
  • Зручний інтерфейс: Об’єктно орієнтований інтерфейс користувача дозволяє легко виконувати роботу навіть без спеціалізованого навчання.
  • Ефективні витрати: керовані ресурси доступні за ціною $8.75 на ядро щомісяця, оплата за ресурси по запиту стягується за кожну хвилину під час маршрутизації сигналів.

TVU MediaHub стане ключовою складовою екосистеми TVU Networks для мовників, яка включає ШІ орієнтоване захоплення сигналів, розширену графіку, та зручні інструменти для прямих трансляцій та управління рекламою. Таке комплексне, інтегроване і потужне рішення дозволяє вирішити більшість питань ланцюга постачання медіа.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon