Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Розробник програмних рішень та технологій для автоматизації мовлення, компанія Cinegy випустила оновлену версію плейауту Cinegy Air. Версію 24.1 доповнять оновлені модулі Cinegy Title для графічного оформлення ефіру та Cinegy Desktop для групової роботи.
 
 

Cinegy Air 24.1 створено у відповідь на запити користувачів: розробники вдосконалили інтерфейс і зробили його більш інтуїтивним та безпечним в роботі. Наприклад, є можливість використовувати кольорові смуги для візуальної ідентифікації різних категорій контенту в плейлісті відтворення. Це буде дуже корисним при використанні короткотривалих елементів: заставок, відбивок, бамперів, тощо — програмний директор може чітко відстежувати повний скрипт мовлення без необхідності збільшувати масштаб.

Оновлення зосереджене на простоті та безпечності операцій, відтепер можна відключити пряме управління в інтерфейсі Air, завдяки чому буде унеможливлено випадковий перехід на іншу програму чи подію. Налаштуванні Включити/Відключити знаходиться в меню верхнього рівня, це дозволить швидко отримати до нього доступ, такий підхід гарантує що робоча станція, яка використовується для моніторингу, не матиме можливість вплинути на мовлення.

Третє важливе доповнення це інтеграція протоколу Rosstalk в меню вторинних подій. Це дозволить системі автоматизації віддавати команди відео мікшерам та матрицям Ross Video на переключення сигналів та / або використання переходів.

Також «під капотом» Cinegy Air 24.1 численні технічні вдосконалення для інженерів, включаючи можливість обирати між 99 доступними ядрами Cinegy Capture для захоплення вхідного контенту безпосередньо з інтерфейсу Air Control GUI.

«Для Cinegy великі оновлення — це набагато більше ніж просто вдосконалення, які виникли зі змінами в технологіях», – розповів Саймон Пілбем, менеджер з продукту Cinegy. «Ми завжди зосереджені на тому щоб відповідати та перевершувати очікування наших користувачів, тому цей реліз Cinegy Air пропонує те що просили мовники — зміни, які допоможуть покращити їх щоденні операції. Користувачі обирають нас тому що їм комфортно та зручно використовувати наші програмні рішення, і коли вони звертаються до нас щодо доповнень та покращень, ми знаємо, що це те, що вони дійсно потребують»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon