Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Спортивні трансляції наживо у 2024му стоять на порозі технологічного ренесансу, пальним для якого стане конвергенція трансформативних інновацій. Вплітаючи в канву мовлення останні досягнення, такі як 5G, ІР мережи, покращення якості відео, естетику кінематографу та хмарні технології — цей ландшафт перебуває у стані метаморфоз, переосмислюючи самі основи спортивного мовлення.
 
 

Хмара, як каталізатор динамічного мовлення: в цьому гобелені технологічних трендів хмара стане динамічною силою для переосмислення віддаленого виробництва, вона пропонує обробку даних в реальному часі та розширену роботу команди експертів без географічних обмежень. Такі інновації, як Hawk-Eye та Beyond Sports, використовують хмару для революційних змін в протоколах безпеки та створення захоплюючого, інтерактивного досвіду для аудиторії.

Опанування 5G для безперервного підключення: поява 5G відкрила нову еру безперервного підключення, покращила якість стрімінгу наживо та запропонувала блискавичну швидкість передачі даних. Цей трансформаційний компонент забезпечує глядачам імерсійний досвід у реальному часі, при цьому аудиторія може отримати задоволення від спортивної трансляції наживо будь-де і будь-коли.

Вібрації HDR та кінематографічний вигляд: пошук способів покращення візуальної складової для найкращих вражень набирає обертів разом із технологіями широкого динамічного діапазону (HDR). Трансляції з використанням HDR забезпечують яскраві кольори, розширену контрастність та кінематографічну естетику, вони здатні викликати більш емоційний зв'язок та захоплюючі враження від історії.

Побудова масштабованої ІР інфраструктури: хребтом цієї технологічної революції стануть надійні ІР мережи. Вони відкривають можливість створення масштабованої інфраструктури, забезпечують безперервні потоки даних та контенту, що стануть основою захоплюючих, персоналізованих спортивних наративів.

Імерсійна, пов’язана між собою екосистема

В мозаїці технологічних рішень, які визначатимуть ландшафт спортивних трансляцій наживо у 2024му, хмара стоїть пліч о пліч із симфонією інновацій. Інтеграція 5G, ІР мереж, покращення якості зображення за допомоги HDR та кіношної естетики дозволяють створити вражаючу, поєднану між собою екосистему, переосмислити способи взаємодії з аудиторією, а разом з тим і саму суть спортивних трансляцій наживо.

Норберт Паке, голова підрозділу прямих трансляцій Sony Europe.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon