Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Vizrt повідомив про успішне завершення процедури перевірки флагманського продукту спортивної аналітики Viz Libero згідно умов Amazon Web Services Foundational Technical Review.
 
 

«Це важливий етап, і це не просто тріумф технологій, а значний крок вперед, коли ми говоримо про глобальні потреби в аналізі спортивного контенту», повідомив Ульріх Войт, голова підрозділу глобального управління продуктами Vizrt. «Наші користувачі отримали потужну зв’язку Viz Libero та AWS і це дозволить суттєво змінити «правила гри». Відтепер сучасні технології доступні у хмарі: це безпечно, це підкреслює наші прагнення до інновацій, і це рішення цілком задовольняє потреби мовників у спортивній аналітиці із використанням хмарних технологій»

Система Viz Libero займає впевнені позиції щодо створення спортивного контенту, включаючи УЄФА та NFL, вона дозволяє готувати вражаючу аналітику для будь-якого виду спорту. Зручний інтерфейс та інструменти ШІ дозволяють суттєво прискорити генерацію аналітичного контенту на основі даних, це дає операторам недоступну раніше швидкість проведення аналізу як під час гри, так і для повноцінного аналізу по завершенню матчу. Додатково, користувачі можуть покращити враження вболівальників за фотореалістичними прольотами 3D камери за допомоги Viz AI, який обходить обмеження камер на стадіоні. І що важливо, все це стало не тільки більш ефективним, а ще й більш безпечним завдяки хмарі.

Мовники дедалі частіше використовують хмару, оскільки вона дозволяє спростити операції та робочі процеси, зменшує витрати на інфраструктуру та підтримує віддалену та гібридну роботу. Розміщення Viz Libero в хмарі стало наступним кроком для виходу за межі, які накладають традиційні локальні рішення щодо масштабування, підключення та надійності.

«Статус FTR відкриває Viz Libero доступ до розширеної екосистеми AWS. Для мовників та творців контенту це набагато більше ніж позначка. Цей статус підтверджує, що одна з найкращих платформ спортивної аналітики доступна в хмарі: це кілком безпечно і дозволяє масштабуватися разом зі зміною в потребах бізнесу», – додав Войт.

Viz Libero стало останнім рішенням Vizrt, яке отримало статус AWS FTR вслід за Vizrt Live Production Solution та Viz One (централізована та масштабована платформа управління медіа активами). Vizrt належить до вузького кола незалежних провайдерів бродкастних рішень, які входять до програми AWS Independent Software Vendor (ISV) Accelerate Program, це підтверджує що рішення Vizrt надійні в довгостроковій перспективі та відповідають жорстким стандартам AWS і найкращим практикам хмарного виробництва.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon