Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Європейський підрозділ Leader Electronics повідомив про участь у лондонській виставці BSC Expo 2024, де буде показано найсучасніші рішення для тестування та вимірювання 4K сигналів.
 
 

На стенді Mission Digital відвідувачі матимуть можливість познайомитись зі false color технологією, яка в реальному часі допомагає настроювати камери ARRI та RED за допомоги 12G/3G/HD/SD-SDI waveform монітору LV5350 лінійки ZEN.

ІТ сервіс провайдер Mission використовує інструменти для підтримки своєї SDR та HDR DIT роботи на знімальному майданчику, а також іншу активність.

Також Leader LV5350 буде розташовано на стенді Sony для DIT конфігурації разом із новою компактною full-frame 8K кінокамерою BURANO.

«LV5350 став стандартом де-факто для багатьох DIT, компаній з кіновиробництва та сервіс провайдерів послуг ПТС. Це відбулося майже на початку його серійного виробництва у 2018му як частини нашої флагманської лінійки ZEN», – згадує Кевін Салвідж менеджер з продажу і маркетингу Leader Europe. «Тестові інструменти Leader пропонують інженерам все необхідне для виявлення, аналізу та коригування помилок на всьому ланцюгу від початку зйомки. Це набагато більш ефективно та професійно ніж очікувати виправлення від колег на етапі пост-продакшен. Також це більш безпечно ніж покладатися на хмарні підключення, коли робота відбувається поза межами надійного ІР з’єднання»

Leader LV5350 — це компактний пристрій в корпусі висотою 3U та шириною в пів реку, здатний працювати від мережи або від акумулятора. Тестер широко використовується в кіно виробництві та бродкастній галузі, він здатний забезпечити у SDI телецентрі той самий функціонал, що і топові рішення: waveform монітор Leader LV5600 та растеризатор LV7600. Доступні інженерні функції, такі як тестова генерація сигналів, моніторинг субтитрів та CIE діаграма кольорів. Доступ до всіх функцій можливий з фронтальної панелі управління та сенсорного TFT LCD дисплея з діагоналлю 7 дюймів ра розподільною здатністю 1920 x 1080.

Функціонал LV5350 можна розширити опціональними ліцензіями, включаючи підтримку 4K/UHD HDR, аналіз ембедованого в SDI аудіо, генерацію SDI сигналу, CIE хрома діаграму, можливість кастомізації візуального інтерфейсу, TALLY дисплей, розширені chroma vector дисплей та closed-caption дисплей. Також доступний алгоритм визначення фокусу, із використанням інструменту відстежування рівня контрастності в широкому діапазоні.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon