Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія Chyron оновила свою систему спортивного та новинного медіа виробництва наживо PRIME до версії 4.9. Вона містить низку великих та малих оновлень, які дозволяють суттєво покращити досвід оператора та збільшити ефективність його роботи. PRIME v.4.9 це потужне рішення для створення та відтворення комплексної графіки на основі джерел даних в реальному часі.
 
 

«PRIME v.4.9 — це чудовий результат двосторонньої роботи між розробниками та користувачами. Завдяки зворотному зв’язку ми впровадили нові інноваційні компоненти в систему PRIME», – поділилась Ніколь МакСтенлі керівник підрозділу управління портфелем PRIME у Chyron. «Новий функціонал, який включає Duplicate Effect та розширення Таблиці Ресурсів чудово інтегровані з поширеними в галузі джерелами даних, забезпечує унікальні інструменти для ефективної роботи зі складною графікою, яка потребує багато часу. Оновлення містить детальні налаштування інтерфейсу створення та відтворення графіки, які суттєво спрощують типові повсякденні операції та дозволяють суттєво заощадити час»

Спрощення комплексної графіки із використанням даних

В PRIME 4.9 таблицю ресурсів можна інтегрувати з різними джерелами даних, які вже стали галузевим стандартом, включаючи текстові файли, стандартні таблиці Excel, веб дані JSON, онлайн бази даних та багато іншого — це дозволить дизайнерам обирати найзручніше та найбажаніше джерело в інтерфейсі PRIME.

Іншим значним доповненням PRIME 4.9 став новий ефект Duplicate Effect, який дозволяє спростити процес зв’язування клітинок та об’єктів при створенні графіки на базі таблиці з декількома рядками та стовпцями даних. Нова функція розпізнає зв'язок між графічним елементом та записом в наборі даних, що дозволяє дизайнерам продублювати цей графічний елемент декілька разів разом із прив’язкою до даних у підключеному джерелі. Duplicate Effect дозволяє зберегти купу часу дизайнерам, які намагаються створити таблиці лідерів та іншу складну графіку із використанням великого обсягу даних.

Покращений досвід дизайну та відтворення

Тісна співпраця з користувачами для визначення саме того функціоналу, які найбільше вплине на якість роботи, допомогла команді розробників PRIME підготувати важливі покращення, пов’язані з інтерфейсом дизайну та відтворення у версії 4.9.

Для дизайнерів з’явилась нова можливість включити збільшення масштабу на ключових кадрах, спрощено організацію управління подіями, прив’язаними до ключових кадрів, а також швидке перейменування об’єктів в дереві сцени — відтепер стало набагато простіше управляти сценами з декількома анімаціями, які мають точний час виводу. Додатково, нові налаштування якості кадру для попереднього перегляду PRIME дають дизайнерам можливість використовувати «важку» медіа графіку або ефективно працювати з 4K відео стінами та балансувати продуктивність системи з урахуванням пріоритетних каналів виводу контенту.

Оптимізація робочих процесів в умовах прямих трансляцій

PRIME v.4.9 також пропонує мовникам нові можливості для вдосконалення робочих процесів. Новий функціонал GPI IN дозволяє підключати керувати плейаутом PRIME за допомоги систем управління сторонніх виробників, включаючи відео мікшери. Також робочі процеси із використанням апаратного обходу більше не потребують додатково апаратного забезпечення, відтепер це можна зробити безпосередньо в PRIME за допомоги плат вводу виводу Matrox.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon