Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




На виставці METexpo 2024 Actus Digital покаже свою інтелектуальну платформу моніторингу, яка впроваджує нові галузеві стандарти моніторингу. Шість універсальних компонентів платформи здатні цілком задовільнити нагальні потреби мовників, телецентрів, медіа та супутникових провайдерів, регуляторних органів, ОТТ провайдерів та новинних агенцій.
 
 

Комплексне рішення Actus Digital можна легко адаптувати під вимоги локального використання, розгортання в хмарі, на віртуальній машині або в гібридній конфігурації — і це забезпечує неймовірну гнучкість у використанні. Кожен продукт може працювати незалежно або в комбінації з іншими — це дозволяє створити унікальну конфігурацію, яка максимально відповідає нагальним потребам з можливістю подальшого розширення функціоналу. Система перевірки контенту на відповідність стандартам та моніторингу якості сигналів дозволяє робити цілодобовий запис та моніторинг ефіру з використанням широкого спектру вхідних інтерфейсів, включаючи SDI, Transport Stream/IP, 2110, ATSC, ATSC 3.0, SRT, ZIXI, HLS, MPEG-DASH та інших. Це гарантує належну відповідність галузевим стандартам та безперечну якість лінійного або ОТТ мовлення з миттєвими попередженнями про виявлення будь-яких розбіжностей в якості аудіо чи відео.

Додатково платформа інтелектуального моніторингу Actus Digital забезпечує інженерний функціонал, такий як SCTE 35/104, гучність звуку, аналіз транспортних потоків та звітування про розбіжності між розкладом та фактичним журналом мовлення, включаючи розширений набір QoE/QoS сповіщень.

Система OTT StreamWatch розширює можливості ОТТ моніторингу та забезпечує надійну перевірку на відповідність стандартам разом із інтегрованим журналом подій, глибинний моніторинг ОТТ стрімів, та можливість запису ефірних HLS та інших OTT ABR стрімів.

Система Remote Video Monitoring (RVM) дозволяє багатоканальним дистриб’юторам відео контенту (MVPD) майже миттєво вирішувати проблеми з аудіо та відео, забезпечує чітке вставлення регіональних рекламних блоків, а також доступ до великої кількості каналів в різних локаціях.

Цей функціонал доповнено інструментами для редагування кліпів з можливістю публікації в соціальних мережах, OTT, VOD та Catch-Up TV платформах, включаючи автоматизовані робочі простори.

Задля ще більшого вдосконалення платформи моніторингу, Actus пропонує робочі процеси з використанням ШІ, які дозволять використовувати штучний інтелект для прискіпливого аналізу аудіо та відео. Це включає автоматичне відстежування реклами, транскрибування, переклад, підведення підсумків, розпізнавання обличь та інше — все для автоматизації та вдосконалення моніторингу медіа та управління контентом.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon