Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія Calrec анонсувала нову компактну консоль Argo, яку покаже разом з ядром ImPulse1 на галузевій виставці NAB 2024. Також в центрі експозиції відвідувачі побачать раніше випущені консолі Argo, які минулого року названо Продуктом року NAB2023.
 
 

В квітні відбудеться дебютний показ нової компактної версії Argo-S — ІР консолі з широкими можливостями адаптації та масштабування. Вона матиме інтегрований в один рядок дисплеїв індикатор рівня гучності, сенсорний інтерфейс користувача та дозволить звукорежисерам на льоту переключатися між Calrec Assist, повноцінним Web UI та індикаторами на будь-якій секції. Зберігаючи характерні для Argo риси, включаючи гнучкість, можливість налаштувати консоль під свої потреби, ергономічний дизайн, надійність і широку підтримку робочих просторів з декількома користувачами, новий формфактор дозволяє встановлювати консоль в обмеженому просторі або використовувати для заміни невеличних мікшерів. Також нова буде гарним рішенням для тих проектів, де важливий низькопрофільний дизайн або покращена лінія видимості поверхні. Як і в більших моделях Argo, кожна 12-фейдерна секція працює незалежно в контексті можливостей обробки сигналів, управління каналами, живлення та підключення, гарантуючи незалежність від будь-якої іншої секції.

Моделі Calrec Argo Q та Argo S дозволяють максимально швидко адаптуватися до вимог медіа виробництва, вони втілення нової концепції мікшування аудіо та пропонують гнучку філософію управління, здатну розірвати обмеження традиційних моделей щодо обробки та управління.

Argo це повноцінна модульна консоль, зі змінними апаратними панелями та перевіреним часом ядром Calrec Assist UI. Вона пропонує знайомий та дружній інтерфейс, незалежно від того, працює звукорежисер із апаратною панеллю або з віддаленим GUI. Модульний підхід дозволяє мовнику компонувати консоль панелями, які найкращим чином задовольняють нагальні потреби бродкасту. Більша за розміром Argo Q пропонує два ряди змінних панелей, в той час як більш компактна Argo S оснащена одним рядом.

Архітектура Argo забезпечує неперевершену надійність системи, консоль захищена від окремих збоїв завдяки автономності кожної 12-фейдерної секції, резервному блоку живлення та виділеному процесору. Гнучкість системи дозволяє підключити ці самодостатні секції за допомоги локальної або глобальної мережи — і це найкращий вибір для розподіленого виробництва. Наприклад, мовник може мати 48-фейдерну консоль в Лондоні та 12-фейдерну в Нью Йорку і обидві будуть підключені до ядра, яке розташовано в Парижі — це дозволяє залучати до проекту найкращих спеціалістів, які працюватимуть в єдиному робочому просторі.

На виставці Calrec покаже комплексну систему шаблонів, яка дозволить майже миттєво налаштовувати інтерфейс апаратних засобів при зміні вимог виробництва або вподобань користувача. Фізична консоль Argo має оптично з’єднані сенсорні екрани, які забезпечують чудову візуалізацію процесу та доступ до інструментів. Soft панелі покращують взаємодію, в той час як апаратні панелі дозволяють назначати функції та використовувати їх в якості шаблонів, забезпечують швидку навігацію та покращують інтуїтивність в роботі. Змінні панелі Argo можна позиціонувати у відповідь на вимоги, це спрощує розширення та адаптацію консолі під індивідуальні потреби, включаючи субмікшування або мікшування в різних локаціях.

Також відвідувачі виставки побачать цифрове ІР ядро обробки та маршрутизації сигналів Calrec ImPulse1 IP — компактну, продуктивну, доступну за ціною ST2110 версію вже відомого ядра. ImPulse. Рішення нижчого цінового діапазону ImPulse1 виконане в корпусі 1U, дозволяє підключати друге ядро для резервування, а також новий DSP модуль для обробки до 128 каналів вводу.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon