Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Підрозділ оптичний пристроїв FUJIFILM North America Corporation анонсував новий компактний зум об’єктив FUJINON Duvo HZK24-300mm з вузлом кріплення PL Mount. Він забезпечить кінематографічний вигляд при зйомці спорту, концертів, реаліті шоу та інших подій наживо.
 
 

Оснащений вузлом PL-mount, Duvo 24-300mm підтримує два типи великоформатних сенсорів, забезпечує малу глибину різкості, яка дає приємне кінематографічне Боке та зберігає простоту у використанні, притаманну FUJINON. За словами виробника, перші пристрої замовники отримають наприкінці березня 2024.

Duvo 24-300mm — це універсальний об’єктив, який можна використовувати при зйомці зі штатива, з використанням системи стабілізації Steadicam, або навить для більш ширококутової зйомки за допомоги крана. Мала глибина різкості дозволяє створити видовищне кінематографічне зображення з ефектом боке, що дозволяє назвати Duvo 24-300mm майже ідеальним рішенням для спортивних подій, концертів та інших видів трансляцій наживо.

Новачок доповнює первістка лінійки Duvo, раніше випущеного боксового FUJINON Duvo HZK25-1000mm F2.8-F5.0 PL Mount. Модель Duvo 24-300mm забезпечує 12,5х масштабування, та покриває фокусну відстань 24 мм – 300 мм. Вбудований 1,5х експандер дозволяє збільшити фокусну відстань до 36 мм – 450 мм та впевнено знімати віддалені об’єкти у потрібному ракурсі. Довжина Duvo 24-300mm складає 270,5 мм, вага 2,95 кг — це доволі компактний, легкий об’єктив, який гарантує оператору високу мобільність.

«Камери з великим сенсором доволі часто використовуються професіоналами в бродкасті задля створення видовищного кінематографічного зображення із використанням малої глибини різкості, ефекту боке та широкого динамічного діапазону», – вважає Стош Дурбаш, менеджер з національних продажів підрозділу Optical Devices Division, FUJIFILM North America Corporation. «Кінооб’єктиви, які зазвичай використовуються в такому виробництві більш оптимізовані до сценарної зйомки, вони мають менші можливості масштабування, ніж бродкастні модулі. Також вони потребують експерта, коли мова йде про використання фокусу, і це мало поширена посада в бродкастній галузі. Саме тому, ми запропонували лінійку Duvo, яка поєднала кінематографічний вигляд зображення та простоту у використанні, притаманну бродкастним об’єктивам Fujinon»

Новий Duvo 24-300mm буде показано на одній з найбільших виставок для бродкастної галузі NAB Show2024, яка відбуватиметься з 14 по 17 квітня в Лас Вегасі. Також відвідувачі матимуть можливість познайомитися з третьою моделлю лінійки Duvo, компактним ширококутовим зум об’єктивом, який покриває фокусну відстань 14мм – 100мм.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon