Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Компанія Cinegy, відома своїми програмними рішеннями та технологіями для автоматизації мовлення покаже оновлені версій своїх продуктів на галузевій виставці NAB 2024 в квітні, включаючи інжест, плейаут та мультиекран.
 
 

Остання редакція серверу мовлення Cinegy Air 24.1 перш за все зосереджена на безпеці: нові інструменти зменшать ризики втручання в ефірну трансляцію. Простий для використання параметр в графічному інтерфейсі Air убезпечить операторів від випадкового запуску чи пропуску кліпів, або виводу їх в ефір не за розкладом.

Розумне використання різний кольорів для маркування контенту зробить інтерфейс більш інтуїтивним та безпечним, це дозволить операторам візуально ідентифікувати різні категорії контенту в розкладі мовлення без необхідності масштабувати елементи. Відтепер Cinegy Air 24.1 підтримує протокол RossTalk у меню вторинних подій — це дозволить легко програмувати відеомікшери та комутаційні матриці виробництва Ross Video. Оператори матимуть можливість додати прості або комплексні операції як частину автоматизованої події, це гарантує більш чіткий та насичений ефір для глядачів.

Також відвідувачі NAB 2024 матимуть можливість познайомитись з платформою для захоплення відео Cinegy Capture 24.1, яка дозволить замінити велику кількість відокремлених коробочних рішень для інжесту та транскодування та забезпечить надійний результат навіть у гібридній екосистемі виробництва. Оновлення спрямоване на практичні аспекти: підвищує зручність використання та стабільність в роботі, що буде особливо привабливим для мовників, які проводять прямі трансляції спортивних та розважальних подій. До переліку графічних процесорів, потужність яких можна використовувати для збалансованого кодування сигналів додано моделі AMD та Intel.

Покращено підхід у багатоканальному інжесті, оновлений Capture дозволяє управляти декількома ядрами запису натисканням однієї кнопки. Серед інших функцій: скидання інформації про помилку, впровадження опції “strict format” для стрімів MPEG-TS та NewTek NDI, можливість використовувати кодек Avid DNxHR в якості проксі формату з автоматичним зниженням розподільної здатності до 720p, а також додано підтримку DNxHR в контейнері MXF OP1a із використанням шаблонів архівування (додано перетворення глибини з 10 біт до 8 біт для Avid DNxHR та покращено стабільність NDI). Також Capture отримала підтримку плат BlackMagic Decklink IP — це забезпечить додатковий спосіб інжесту відео SMPTE ST-2110.

Для Cinegy Multiviewer 24.2 на виставці відбудеться дебютний показ. Десятиріччя експертного досвіду та тісний контакт з користувачами дозволили вивести бродкастний моніторинг на якісно новий рівень. Ретельно налаштована, ця версія має купу нових функцій, виправлення помилок та оптимізацію коду.

Завдяки підтримці графічних акселераторів AMD та розширенню переліку сумісного обладнання, Cinegy Multiviewer став більш потужним рішенням та пропонує користувачам гнучкість у налаштуванні. Підтримку графічних карт Intel заплановано додати в наступному релізі. Також доступний режим NDI Tolerance, який дозволить користувачам підключати для моніторингу більше різних джерел, навіть якщо вони не входять до переліку галузевих стандартів; розширене АРІ для віддаленого управління допоможе користувачам більш ретельно спостерігати за робочими процесами; додаткове використання GPU акселерації для оптимізації продуктивності та ефективності дає можливість взяти максимум від апаратних засобів. Підтримка плат Blackmagic Decklink IP дозволить використовувати Cinegy Multiviewer для моніторингу SMPTE ST-2110 джерел.

«Cinegy може розгорнути захоплення, відтворення та виробництво 8K на вашому ноутбуці, включаючи всі ті функції, які раніше вимагали підключення купи додаткового заліза», – запевняє Ян Вейнер, керівник Cinegy. «Зараз на це здатне єдине, оптимізоване програмне рішення, яке використовує центральний та графічний процесори для прискорення. Ми маємо мінімальну затримку для всього циклу. Мова лише про те, щоб забезпечити достатньо апаратних ресурсів щоб зробити це і ми можемо допомогти в тому, щоб отримати найкращий результат»



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon