Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Обладнання RTS відіграє важливу роль при оновленні інфраструктури RTV Drenthe. Проект передбачає впровадження ІР сумісних рішень і сумісність зі стандартом SMPTE ST 2110. Ключовим фактором для досягнення поставленої мети стала система службового зв’язку RTS.
 
 

Штаб квартира регіонального мовника RTV розташована в голландській провінції Дренте на північному сході Нідерландів. Маючи на меті залишатися надійним та незалежним джерелом інформації для провінції з населенням біля мільйону мешканців, телевізійна станція з цілодобовим мовленням пропонує глядачам програму з новин, музики та ток-шоу.

Рішення RTS були очевидним вибором для проекту оновлення, відтепер апаратна кімната оснащена матрицею ODIN на 48 портів, яка незважаючи на компактні (1U) розміри, стала потужним хабом службового зв’язку. Вибір ODIN став ключовим компонентом для RTV Drenthe в процесі міграції до ІР орієнтованого робочого простору. ODIN дає користувачам три гнучких опції резервування — резервне копіювання та відновлення конфігурації, заміна однієї системи ODIN іншою, та резервування основної системи ODIN додатковою. У поєднанні з неймовірною гнучкістю, можливостями масштабування та зручним інтерфейсом користувача, ODIN може стати надійним та потужним інструментом для мовників, від невеличкої студії до національного бродкастера. Цифрова матриця має повноцінну підтримку аудіо мережи за стандартом Dante за допомоги ІР технології OMNEO. Це дозволить безшовно інтегрувати службовий зв'язок з DHD аудіо матрицею мовника для повноцінної роботи в звичному робочому просторі.

Додатковим компонентом для оновлення апаратної стали шість панелей управління лінійки КР. Вони забезпечили команду чітким аудіо — це дозволило покращити розуміння один одного та спростити комунікацію, що є важливим для бродкасту.

Поза межами апаратної було розгорнуто мережу бездротову мережу зв’язку ROAMEO за протоколом DECT задля більшої мобільності та продуктивності персоналу. Вона складається з чотирьох поясних блоків TR-1800, та двох точок доступу AP-1800 для максимального покриття. В результаті система ROAMEO дала команді RTV Drenthe максимальну свободу пересування та дозволила бути завжди на зв’язку з телецентром.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon