Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Студія Notre Dame оновила свій телецентр згідно стандарту SMPTE-2110. Для роботи зі звуком було обрано ІР рішення Calrec. Медіа простори Rex та Alice A. Martin тапер оснащені консолями Calrec Artemis, Type R та ядром ImPulse — це закриває всі потреби виробництва в межах кампусу.
 
 

Студія Notre Dame повноцінно використовує ІР технології з 2017 року, однак за цей час відбулось зростання обсягів виробництва, змінились технічні вимоги і потреба в більш продуктивних, швидких та гнучких аудіо консолях стала нагальною.

«Наші попередні консолі мали скоріше базовий функціонал, незважаючи на те, що вони працювали в ІР мережі, і нам доволі часто доводилось додатково використовувати аналогову консоль для збільшення кількості виходів», розповів Майкл Сілл, відео інженер Notre Dame. «Обговоривши це питання з експертами, включаючи ветерана галузі, звукорежисера Гарі Елгаммера, а також звукорежисера NBC з яким ми ділимось звуком, ми зупинились на Calrec Artemis та Type R. Гаррі вже добре знайомий з обома системами, він пояснив переваги комплексного функціоналу Type R, включаючи сайдчейн, потужний еквалайзер та компресор»

Студія Notre Dame — це централізований виробничий телецентр, який обслуговує весь кампус. Він виступає в якості хребта для трансляцій з хокею для NBC Peacock, а також приблизно 125 атлетичних змагань для ACC Network. Додатково тут відбувається виробництво та стрімінг інших заходів, включаючи виступи виконавців, короткочасні освітні події, а також багатоденні — наприклад, Notre Dame Day та церемонії відкриття.

Серцем аудіо-системи стала 48-фейдерна консоль Artemis разом з ядром ImPulse, оснащені блоками вводу/виводу Hydra2 з 24х8 входами та виходами з конекторами EDAC. Консоль має додатковий відсік, що дозволить розширити її можливості до 56 фейдерів, коли в цьому виникне потреба. Додатково в системі задіяно I/O пристрій 12x4 фіксованого формату, а також три I/O 24х8 також фіксованого формату, які використовуються для різноманітних виробничих завдань, включаючи трансляції з баскетболу та хокею.

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon