Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Зручна система автоматизації новинного виробництва для мовників будь-якого розміру від FOR-A та Aveco стане ключовим експонатом стенду FOR-A на квітневій NAB Show. Відеомікшери FOR-A HVS, сервери Insight та графічні рішення ClassX відтепер глибоко інтегровані з системою автоматизації виробництва Aveco ASTRA Studio та системою управління медіа GEMINI — це потужне комплексне рішення для мовників, включаючи середніх, невеличких та суспільні станції.
 
 

Першим бродкастером, який розгорнув таке комплексне рішення стала Lockwood Broadcast Group KTEN-TV. Автоматизація Aveco ASTRA Studio інтегрована з відео мікшером FOR-A HVS-490 забезпечили KTEN систему виробництва повного циклу, яка має простий та зручний доступ до графіки, серверів та матричних комутаторів.

«Ми ніколи раніше не використовували систему автоматизації, яка мала б таку простоту у використанні та відповідала б нашим процесам виробництва», – розповів Девід Тіллері, KTEN-TV. «Завдяки шаблонам з попереднім заповненням, які керують світлом, планами камер, відеомікшером та матричними комутаторами — ми можемо вносити зміни в будь-який момент навіть під час ефіру. Система дуже проста у використанні, разом з тим, наші трансляції виглядають настільки ж насиченими, як і у великих телемереж».

«Рішення FOR-A/Aveco суттєво підвищила цінність виробництва KTEN, як можуть засвідчити наші глядачі», – впевнений Боб Пектелідіс, керівник підрозділу корпоративного інжинірингу Lockwood Broadcast Group. «Як приватний мовник з дев’ятьма станціями для восьми ринків, ми завжди були у пошуку того, як ми можемо збільшити залученість глядачів за допомоги потужних, і в той же час, доступних за ціною технологій. Ми дуже задоволені нашою співпрацею з FOR-A та Aveco»

«Ми раді, що Lockwood Broadcast Group обрала нашу систему, і ми очікуємо подальшої співпраці у майбутньому», – додав Сатоші Канемура, президент FOR-A America. «Lockwood Broadcast Group — є новаторами в процесах мовлення і ми пишаємося їх довірою до наших технологій автоматизації медіа виробництва»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon