Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Leader анонсувала новий функціонал для лінійки пристроїв ZEN для тестування та вимірювання сигналів. Найновіші технології виробник покаже на галузевій виставці NAB Show 2024, яка проходитиме з 14 по 17 квітня в Лас Вегасі.
 
 

До лінійки Leader ZEN входять UHD/HD/SD SDI/IP waveform монітор LV5600 та його еквівалент — растеризатор LV7600, портативний 12G/3G/HD/SD-SDI waveform монітор LV5300A з вимірюванням eye-pattern та jitter, а також waveform monitor LV5350 і растеризатор LV7300.

Флагман лінійки ZEN, LV5600 здатний забезпечити всі потреби телецентру з моніторингу UHD/HD/SD SDI, а також video-over-IP сигналів навіть при роботі у гібридному середовищі. Пристрій висотою 3U та шириною в половину стійки 19” оснащено сенсорним дисплеєм та фізичними клавішами управління, LV5600 дозволяє генерувати тестові шаблони, має eye-pattern дисплей, моніторинг субтитрів, CIE діаграму кольорів, вміє вимірювати широкий динамічний діапазон та 4K/UHD сигнали, має функцію focus assist, tally інтерфейс, 25 гігабітний IP вхід та 12G-SDI інтерфейси. Підтримуються протоколи SMPTE 2022-6, SMPTE 2022-7, а також SMPTE 2110-10, 20, 22, 30, 31 та 40. Функціонал пристроїв лінійки ZEN можна розширювати або оновлювати разом з виходом нових прошивок.

НОВЕ НА NAB: імпорт 3D LUT таблиць для перетворення HDR -> SDR та SDR -> HDR

Новою для лінійки ZEN став інтегрований інструмент двонаправленого перетворення, який дозволяє дивитися HDR контент на SDR пристроях і навпаки. Для обробки використовується необхідна 3D LUT таблиця, яку можна завантажити з USB носія. Це дозволить суттєво спростити робочі процеси під час прямих трансляцій використовуючи HDR/SDR перетворення для таких задач, як затінення камери та HDR моніторинг. Прямо на локації можна додати необхідну 3D LUT таблицю замість того, щоб покладатися на зовнішні LUT бокси. Колористи на етапі пост-про можуть дивитися 3D LUT для ОТТ та ОТА перед виготовленням майстер-копії.

НОВЕ НА NAB: імпорт SDRFull Range’ дисплей

SDR Full Range стає популярним стилем роботи для кінематографії та телевізійного серіального виробництва, і не тільки в Голівуді. SDR контент, який зазвичай передається телеканалами, охоплює значення яскравості від 64 до 940 (Narrow / Legal Range) з максимальних 1024, які можна вмістити в цифровому 10-бітному стрімі. Режим SDR Full Range охоплює значення від 4 до 1019, це дозволяє передавати ширший динамічний діапазон навіть без впровадження повноцінного HDR на будь-якому етапі від виробництва до домашнього перегляду. Лінійка ZEN має необхідні інструменти для тестування та вимірювання SDR та HDR сигналів. Новий функціонал розширює підтримку SDR Full Range для відображення помилок чорного, CIE, помилок гамми, гістограми, помилок рівня, зсув таймінгу аудіо / відео, рівень шуму, тестові сигнали, векторну та хвильову діаграми. Також повноцінно підтримують SDR Full Range такі інструменти, як CINELITE та CINEZONE, захоплення кадру (DPX, TIFF) та налаштування якості зображення.

Leader всесвітньо відома своїми надійними, практичними та потужними рішеннями для тестування та вимірювання сигналів. Leader розробляє та виготовляє спеціалізовані продукти для бродкасту і медіа виробництва на будь-якому етапі, а також інших напрямків.

До лінійки продуктів входять відзначені нагородами 3G/HD/SD SDI waveform монітори та растеризатори, з можливістю налаштування інтерфейсу. Серед доступних опцій — підтримка 8K, 4K-UHD, CIE діаграма кольорів, вимірювання HDR, генерація тестових шаблонів, вимірювання eye та jitter, відображення субтитрів, ІР та 12G/6G-SDI. Рішення Leader допомогли багатьом мовникам управляти своїм переходом від аналогу до цифри, від SD до HD, від HD до 4K/UHD, від SDR до HDR та з простору BT.709 до BT.2020 з широкою гамою кольорів. Також пристрої Leader підтримують SMPTE ST2022-7 та ST2110 для переходу з SDI до IP.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon