Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Standby Television обрала потужний і компактний відео мікшер Sony XVS-G1 для оновлення процесів виробництва свого медіа центру в Лондоні.
 
 

Проблема

Рішення

Результат

Телевізійні інженери з виробництва потребували зручний та легкий в транспортуванні відео мікшер для трансляції подій наживо

Відеомікшер Sony XVS-G1 для прямих трансляцій, інтегрований в компактну, переносну систему виробництва

Чудова якість зображення в HD або 4K UHD

Звичний для інженерів підхід для виробництва

«XVS-G1 це дуже зрозумілий та зручний в роботі мікшер. Клавіши мають знайомий, приємний відгук при виборі камери. Це чудовий, створений з любов’ю пристрій, який можна розташувати навіть в обмеженому просторі», – каже відео інженер Ґіларі Брігель.

Створена в 2008му, Standby Television — це успішний незалежний провайдер виробничих потужностей для бродкастної галузі та виробників контенту. Розташована в Лондоні, Standby надає підтримку британським мовникам, включаючи ВВС та ITV, компанія забезпечує сервіси з виробництва, обладнання та робочу команду для концертів, телешоу, чи спеціальних подій, які треба записати, стриміти або транслювати наживо.

«Зазвичай ми приїжджаємо на локацію зі всім необхідним, включаючи камери, систему моніторингу, зв'язок та звук разом з командою», – розповів Росс Міллард, власник та директор Standby Television, прояснюючи можливість мовника обслуговувати різноманітні проекти. «В залежності від типу проекту ми можемо обирати з виробничої галереї — від мобільного комплекту до 20-канальної системи, і головне, ми можемо включитися і почати роботу за короткий час»

У вересні 2023 Standby Television оновила можливості за допомоги відеомікшера для прямих трансляцій Sony XVS-G1, який підтримує HDR та SDR для HD і UHD форматів — доволі потужний і разом з тим компактний пристрій, який можна розташувати в стійці. Успадкувавши найкращі риси поширених мікшерів MVS-3000A, MVS-6000 та лінійки XVS, Sony XVS-G1 створено на новій платформі, спільній з модульною масштабованою системою мікшування MLS-X1.

«Якщо ви зайдете до будь-якої великої студії то скоріше за все ви побачите відеомікшер Sony. G1 поділяє цю спадщину завдяки інтуїтивному інтерфейсу, який можна впізнати майже миттєво. Це дуже зручно для операторів», – пояснив Росс. «І звісно це якість мікшерів Sony. Незважаючи на те, що більшість наших проектів — це формат HD 1080, мені дуже подобається доступний в G1 функціонал 4K та HDR»

Ще одним важливим компонентом, на який звертає увагу Росс, цє вбудований мультиекран, який усуває потребу в декількох моніторах для перегляду сигналу з камер. «Він дає чітке зображення та має підмоніторні дисплеї (UMD)», – додає Росс. «Він звільнив нас від зайвого обладнання та потреби в передачі додаткових фідів на інший пристрій»

Команді дуже сподобалась можливість керувати мікшером за допомоги мобільного застосунку, це дає більше гнучкості в робочих ситуаціях. «Ми використовуємо 1МЕ панель для управління, однак додатково під руками в нас ноутбук або планшет, які дають доступ до великого меню G1 та дозволяє зберігати специфічні налаштування для кожного шоу», – пояснює Росс. «Ви можете додати декілька лаптопів та планшетів до мережи, щоб управляти G1 з різних локацій замість того, щоб ходити туди-сюди по стадіону.»

 



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon