Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




Cinegy підготувала оновлення для мультиекранного рішення Cinegy Multiviewer. Його використовує велика кількість мовників з різних країн світу, а також PRO AV спільнота, й останніми роками навіть підприємства та державні установи. Cinegy запевняє, що Multiviewer це найбільш гнучке та масштабоване рішення моніторингу серед доступних на ринку.
 
 

Одна інсталяція Cinegy Multiviewer дозволяю переглядати, аналізувати та відображати сотні вхідних каналів на одному або декількох екранах та опціонально навіть стриміти результат в різних ІР форматах. Multiviewer підтримує різноманіття сигналів, від традиційних SDI та DVB/ATSC до сучасних ІР форматів, включаючи NDI, SRT та SMPTE 2110.

Cinegy постійно намагається покращити продуктивність Multiviewer — додавання підтримки графічних акселераторів дозволило знизити навантаження на CPU сервера та збільшило масштабованість. Також можна говорити про підвищення ефективності, максимізацію продуктивності апаратних засобів, зменшення споживання енергії та довгостроковий захист інвестицій.

Вже довгі роки Cinegy Multiviewer використовує графічні адаптери NVIDIA для акселерації. Версія 24.2 додатково отримала підтримку AMD GPU, а також можливість використання відеокарт обох виробників в одній системі. Це може бути важливим, враховуючи обмежену доступність тих чи інших GPU в умовах ШІ буму, і дає користувачам більшу варіативність у виборі відеокарти.

Cinegy Multiviewer широко використовується для професійного NDI моніторингу. І коли ми говоримо про NDI джерела — це не тільки бродкастні сигнали. Щоб вирішити проблеми, пов’язані з нестандартними NDI потоками та забезпечити для них плавний та ефективний моніторинг, Cinegy Multiviewer 24.2 отримав режим NDI-толерантності, який дозволяє легко інтегрувати в систему такі типи джерел.

Суттєві покращення здобув програмний інтерфейс Remote Control API, що використовується Cinegy Multiviewer 24.2, акцент зроблено на управлінні макетом, що дозволить користувачам легше орієнтуватися в робочому просторі моніторингу. Ще одним доповненням стала функція WebSocket Preview, яка дозволяє користувачам переглядати стріми (або навіть екрани Multiviewer) з низькою затримкою у веб браузері при будь-якому підключенні до мережі інтернет без додаткових плагінів та програмного забезпечення.

Таким чином, ефективне використання ресурсів, покращена продуктивність, ширше використання потужності GPU, максимізація акселерації за допомоги графічних процесорів — це переваги версії 24.2. Автоматична, чітка ідентифікація GPU, простий та зручний вибір акселератора з випадаючого списку спрощує балансування ресурсів та управління апаратними засобами. В такий самий спосіб ресурси GPU можна назначити на кодування вихідного сигналу для віддаленої доставки стримів.

Cinegy Multiviewer 24.2 підтримує пристрої SMPTE 2110 в якості джерел для підключення сигналу, та може використовувати плати від Deltacast, AJA, а також Blackmagic Decklink IP.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon