Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини




NDI анонсувала технологію NDI 6 — це значне оновлення, здатне запустити суттєві зміни в сфері бродкасту та створення контенту. NDI 6 отримала підтримку HDR та розширила можливості підключення обладнання в глобальній мережі, закриваючи нагальні потреби галузі та розсуваючи межі медіа виробництва та віддаленої роботи.
 
 

Згідно Ніку Маріету, керівнику підрозділом управління продуктами NDI, «З нетерпінням очікувана NDI 6 отримала підтримку 10+ bit HDR задля того, щоб задовольнити зростаючий попит. Зворотній зв'язок клієнтів та бета тестерів — це головний інструмент для формування NDI 6. Багато наших партнерів прагнуть розширити використання робочих процесів із NDI, а висока якість відео ще більше вплине на використання NDI. Тепер для кожного, хто шукає першокласну якість є можливість трансляції в HDR разом зі гнучкістю, ефективністю та необмеженою взаємодією, які завжди надавала NDI»

Завдяки повноцінній підтримці HDR та 10+ бітного простору кольорів, NDI 6 стає незамінним вибором для Tier 1 мовників, технологія задовольняє галузеві вимоги щодо передачі потокового відео професійного рівня по ІР, разом з тим робить якість трансляції більш демократичною. Оновлення дає мовникам та виробникам контенту ширше охоплення контрастності та збільшує діапазон яскравості. Навіть більше, NDI 6 пропонує широку гамму кольорів та мінімальні кольорові смуги, забезпечуючи безшовні переходи та градієнти, а також пропонує розширену сумісність, включаючи підтримку PQ та HLG форматів — це дозволить впевнено стриміти на більшість HDR та не-HDR пристроїв.

WAN підключення тепер інтегроване в камери за допомоги утиліти NDI Bridge для обладнання. Це plug-and-play рішення гарантує революційну гнучкість віддаленого виробництва та налаштування, пропонує безшовний досвід використання для будь-кого, хто віддає та приймає відео, незалежно від пристрою, платформи або локації. Новий функціонал дає можливість пристроям віддавати закодовані NDI стріми по глобальній мережі, забезпечуючи безпечну, віддалену сумісну роботу між локаціями. Камери з підтримкою NDI за допомоги утиліти Bridge можуть доєднатися до віддалених мереж без використання додаткового програмного забезпечення або інструментів.

Починаючи з четвертого кварталу 2023, ядро технології перебувало в тестовому прогоні у найбільших галузевих розробників, включаючи Autodesk, Chyron, Kiloview, Lumens, Matrox, Panasonic та Vizrt — учасників програми NDI Beta. Результати забезпечили успішну інтеграцію NDI 6 в існуючи та майбутні продукти.

«З виходом NDI 6, NDI стає безперечним стандартом для хмарного виробництва на живо, відкриваючи нову еру можливостей для рішень Vizrt. Завдяки 10-бітному охопленню та розширеному діапазону кольорів, NDI 6 виводить візуальну складову на новий, раніше недоступний рівень якості, покращуючи кожну ланку процесу створення контенту», – пояснює Ульріх Войт, голова глобального підрозділу менеджменту продуктів Vizrt.

«Нова утиліта Bridge відкриває двері до безшовної інтеграції, вона дозволяє користувачам підключати NDI пристрої до своїх віддалених мереж та хмарних робочих просторів. Ці зміни стануть трансформацією NDI з переважно локальної технології у важливий компонент глобальної мережи мовлення»

Відвідувачі NAB Show 2024 матимуть можливість познайомитись із готовими рішеннями на базі технології NDI 6 від Comprimato, Chyron, Kiloview, Magewell, Telycam та Vizrt.



« До списку новин  
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon