Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини

 
FXLion випустила NANO Wireless V-Mount акумулятори

На виставці IBC2023 в Амстердамі, FXLION показала нові V-Mount акумулятори NANO Wireless з можливістю бездротової зарядки. Нажаль це не про заряджання батареї, тим не менше їх можна використовувати для заряджання смартфона та інших пристроїв, які підтримують такий спосіб зарядки.

     
     
 
EBU оприлюднила результати тестування динамічних HDR конвертерів

Європейська Спілка Мовників (EBU) опублікувала результати дослідження щодо надійності HDR конвертерів у перетворенні світлих зон. Зараз на прямих трансляціях здебільшого використовуються статичні (на базі LUT таблиць ) конвертери з HDR у SDR. Такий підхід дає високоякісні та передбачувані результати і поширений у всьому світі.

     
     
 
Південноафриканська SuperSport обрала Calrec для нової 4K/UHD IP ПТС IP1

Один з найбільших південноафриканських мовників та виробників контенту, компанія SuperSport обрала рішення Calrec щоб задовольнити потреби нової 4K/UHD IP ПТС. Машина побудована на протоколах ST 2110 та NMOS, та використовує 64-фейдерну Artemis, два AoIP ядра ImPulse для маршрутизації та обробки аудіо, а також 30-фейдерну консоль AoIP Type R.

     
     
 
Sony допомогла Ватикану перейти в 4K

Vatican Media — це офіційний бродкастер, який висвітлює події, пов’язані з Папою Римським та Ватиканом взагалі. Нещодавно мовник оновив обладнання рішеннями Sony. Цей проект розпочався ще в 2020 му, наразі сучасна система використовує оптичну мережу зв’язку, всі камери підключені за допомоги адаптера Sony HDCE-100.

     
     
 
Vizrt поділився планами щодо майбутнього лінійки TriCaster

Новий Vizrt TriCaster Mini Go для стрімерів та виробників контенту суттєво знижує рівень входу в професійне медіа виробництво. Система має USB, NDI та SRT підключення, чотири входи, 2 M/E, а також вивід HD відео. Видання RedsharkNews отримало можливість поспілкуватися з президентом та виконавчим директором Vizrt Майклом Ґалленом.

     
     
 
AJA анонсувала оновлення HDR Image Analyzer 12G v3.0

AJA Video Systems анонсувала оновлення v3.0 для HDR Image Analyzer 12G, яке додає потужний новий функціонал для HDR аналізу та моніторингу. Створене, щоб допомогти професіоналам впоратися зі зростаючими потребами на ланках прямих трансляції, виробництва на виїзній локації, контролю якості та етапі пост-про, оновлення додає нові можливості для робочих просторів. Прошивка v3.0 збільшить кількість каналів одночасного аналізу відео, додає нові інструменти Dolby Vision та опцію підключення NDI джерел, розширяє підтримку науки про колір ARRI разом із аналізом простору ARRI LogC4, а також покращену 8K/UHD2 сумісність для робочих просторів з високою розподіленою здатністю.

     
     
 
Ambient випустила оновлення прошивки для лінійки Lockit Timecode & Sync

Ambient випустила оновлення для лінійки пристроїв Lockit Timecode & Sync. Прошивка включає покращення режиму TX Mode, функцію Offset та опції для віддаленого управління.

     
     
 
Vizrt Viz Pilot Edge 3: швидший та зручніший інтерфейс з новими функціями контролю

Vizrt анонсувала оновлення Viz Pilot Edge 3.0. Він отримав повністю перероблений інтерфейс, централізоване управління, інтелектуальний пошук медіа, та контроль Viz Arc для швидкого створення та відтворення графіки. Завдяки використанню сучасних веб технологій (Vue, TypeScript) Viz Pilot Edge став більш дружнім до користувачів, швидше реагує на команди, а також забезпечує трикратне пришвидшення часу завантаження.

     
     
 
Cinegy впровадила нову інтегровану платформу автоматизації для Channel 31

Казахстанський Channel 31 впровадив нову автоматизовану платформу мовлення Cinegy. Інтегроване рішення дозволило замінити дві відокремлені застаріли системи автоматизації та виробництва, і тим самим спростити та прискорити робочі процеси.

     
     
 
Chyron зосередилась на Хмарі, ШІ, Даних та Дизайні

На IBC 2023, Chyron показала робочі простори для новинних та спортивних трансляцій наживо, разом з потужною робочою конячкою — хмарним рішенням повного циклу Chyron LIVE. Ключові продукти Chyron для новинного виробництва відтепер доступні в хмарі Amazon (AWS). PRIME CG (графіка) та CAMIO (новинна графіка, інтегрована з NRCS) були показані в рамках простору хмарного AWS виробництва для новинної редакції.

     
     
Сторінки:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon