Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини

 
150 камер і 19 зовнішніх включень: BBC розповіла про висвітлення Коронації

Для висвітлення Коронації Короля Чарльза ІІІ, британський мовник ВВС використав 150 камер вздовж всього шляху Церемонії, в Абатстві, на концерті присвяченому Коронації, в двох тимчасових студіях в Лондоні та Віндзорі, а також в десяти «Lighting Up The Nation» локаціях Великої Британії.

     
     
 
Кодеки AEQ TALENT та ALIO Audiocodecs цілком сумісні зі Starlink

Розширене тестування підтвердило, що аудіокодеки AEQ TALENT та ALIO цілком сумісні з системою Starlink. Вона буде корисною в умовах, коли бракує покриття GSM, 3G, 4G, або сервіс не може гарантувати надійне з’єднання в перенасиченій мережі. Starlink допоможе провести трансляцію високоякісного аудіо з будь-якої точки світу з низькими затримками, та дозволяє провести повноцінне спілкування в реальному часі.

     
     
 
Ateme та Fraunhofer поєднали зусилля в просуванні аудіо нового покоління

Всесвітньо відомий розробник MPEG-H аудіо системи Fraunhofer IIS та компанія Ateme, яка спеціалізується на бродкастних рішеннях стиснення та доставки відео, повідомили про поєднання сил задля творення персоналізованого та імерсійного аудіо досвіду. Це стало можливим завдяки інтеграції аудіо Fraunhofer MPEG-H в кодери Ateme KYRION.

     
     
 
BirdDog анонсувала OEM домовленість з Broadcast Pix

Лідер у розробці професійного відео обладнання та стрімінгових технологій, компанія BirdDog анонсувала партнерство з Broadcast Pix для поєднання PTZ камер X120 в інтегрованими рішеннями для медіа виробництва Hybrid та Pix.

     
     
 
Sony FX6 чи Sony FX3 — яку камеру слід обрати?

Лінійка кінокамер Sony — це доволі різноманітний ряд моделей і майже кожна з них від нижчого краю до флагманських камер має додаткові опції та оновлення. На нашу думку найцікавіші саме ті, які знаходяться в середині. Sony FX6 та FX3 (особливо з прошивкою v3.0) дуже схожі, але водночас дуже відрізняються одна від одної, що ускладнює задачу, коли людина має обрати одну з них.

     
     
 
Оновлене slo-mo рішення EVS стало ще швидшим

EVS анонсувала XtraMotion 2.0 — оновлену версію super slow-motion сервісу, який тепер можна розгорнути локально та зменшити час обробки до приблизно п’яти секунд. Це означає, що мовник матиме змогу виводити найяскравіші моменти гри та slow-mo повтори майже в реальному часі.

     
     
 
ENCO інтегрувала ChatGPT в своє телевізійне рішення

ENCO анонсувала нове рішення, засноване на ChatGPT: ENCO-GPT використовує чатбот для створення мовних відповідей на текстові запити для автоматизації телевізійних робочих процесів. ENCO-GPT дозволяє підсумовувати новини щоб зберігати відповідність розкладу мовлення, згортаючи довгу статтю в декілька речень, а також вставляти останні новини в рекламну паузу.

     
     
 
AJA оновила ColorBox до v2.0

AJA Video Systems випустила оновлення v2.0 для ColorBox — компактного та продуктивного конвертеру кольорових просторів. Прошивка дозволяє підключати додаткову ліцензію відео обробки Colorfront Engine з новими режимами TV та Live. Також з’явилась підтримка v1.6 BBC HLG LUT таблиць, а також оновлення ORION-CONVERT з функціями компенсації гамми, яке забезпечує сумісність між різними концепціями перетворення кольорових просторів.

     
     
 
Panasonic: нова прошивка для HC-X камкордерів

Panasonic анонсувала оновлення для камкордерів HC-X2, HC-X20, HC-X2000 та HC-X1500. Додана підтримка фонового запису та відео super slow-motion в форматі MP4, розпізнавання / відстежування обличчя для автофокусу / автоекспозиції при зйомці в ручному режимі та багато іншого.

     
     
 
Actus Digital представила OTT StreamWatch

Actus Digital підготувала доступне локально або в якості SaaS сервісу рішення OTT StreamWatch, воно забезпечує цілодобову перевірку якості контенту, ведення журналу відповідності телевізійним вимогам, моніторинг ОТТ стрімів та запис HLS та інших OTT ABR стрімів. StreamWatch отримав нагороду Продукт року NAB Show 2023.

     
     
Сторінки:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon