Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини

 
LiveU вкотре перепродали

Розробника систем для трансляції відео по IP мережам, компанію LiveU вкотре перепродали. Новим власником стала Carlyle, яка вже довгий час спеціалізується на інвестуванні в медіа-тех бізнеси. Деталі транзакції не розголошуються. Фінансуватиме поглинання LiveU фонд Carlyle Europe Technology Partners (CETP) IV, відомий своїми інвестиціями в Європейські та Американські технологічні бізнеси середнього рівня.

     
     
 
XenData анонсувала приватну систему хмарного архівування з функцією синхронізації

Розробник систем архівування контенту, компанія XenData розробила об’єктний інтерфейс S3 для всій серії рішень довгострокового надійного зберігання матеріалів на базі LTO картриджів. Цей інтерфейс дозволить трансформувати системи архівування XenData в приватні хмарні репозиторії даних на кшталт відкритих хмарних рішень AWS Glacier або Archive Tier of Azure. Для додавання інтерфейсу S3 достатньо встановити програмне оновлення.

     
     
 
Dalet оновив графічну платформу Dalet Cube NG

Dalet розповів про суттєве оновлення графічної системи Dalet Cube NG. Вона є інтегральною частиною платформи виробництва новин Dalet Unified News Operations, та завдяки графічному ядру Brainstorm дозволяє додавати графічне 2D та 3D оформлення етеру, цифрових каналів та соціальних мереж.

     
     
 
NBC Olympics обрала обладнання Sony для висвітлення Олімпійських Ігор в Токіо

Підрозділ холдингу NBC Sports Group, компанія NBC Olympics обрала обладнання Sony Electronics для висвітлення XXXII Олімпіади, що відбудеться в японському Токіо з 23 липня по 8 серпня 2021 року.

     
     
 
Sharp/NEC та BirdDog поєднали зусилля в розробці NDI рішення на базі SDM

Sharp/NEC та BirdDog поєднали свої зусилля в створенні першого в індустрії NDI енкодера / декодера на базі специфікації Intel Smart Display Module (Intel SDM), який можна розташувати в самому дисплеї.

     
     
 
Мовники Європи скористались Euro 2020 для розповсюдження Ultra HD

Європейські мовники запропонували футбольним болільникам найкращу якість зображення для перегляду Euro 2020. Глядачі Великої Британії, Нідерландів та Франції мали змогу дивитися футбол в Ultra HD.

     
     
 
Panasonic створює новий підрозділ, орієнтований на медіа галузь

Panasonic створює нову компанію Panasonic Connect Europe, її основною діяльністю будуть різноманітні рішення для броадкасту та розважальної медіа індустрії. Основу компанії складатимуть інновації в бізнес процесах — Gemba Process Innovation, саме так називають це в Panasonic, — буде спиратися на ноу-хау в бізнесі, технологіях та рішеннях, і це допоможе сформувати «трансформаційних підхід для радикального перегляду, редизайну та внесенню суттєвих змін в бізнес процеси»

     
     
 
AJA оновила прошивку своїх openGear плат

AJA Video Systems підготувала оновлення прошивки для декількох openGear плат: OG-ROI-HDMI, OG-ROI-DVI, OG-ROI-SDI, OG-HA5-4K та OG-12GM.

     
     
 
AJA анонсувала нові openGear перетворювачі з оптики до 12G-SDI

AJA Video Systems розширила лінійку оптичних 12G-SDI openGear конвертерів двома новими платами OG-FiDO 12G, які дозволять приймати сигнали з LC або ST волокна та перетворювати їх в 12G-SDI. OG-FiDO-R-12G-ST — це оптичний приймач, який забезпечує одноканальну конверсію з ST волокна в 12G-SDI, тоді як OG-FiDO-2R-12G — розроблено для двоканального перетворення з LC оптики в 12G-SDI. Обидві моделі можуть приймати сигнали від стандартних оптичних передавачів, включаючи міні-конвертери AJA FiDO.

     
     
 
LYNX Technik анонсувала сім нових конвертерів yellobrik

Провідний розробник модульних рішень для обробки сигналів, компанія LYNX Technik запропонувала мовній галузі сім нових Ethernet | Fiber моделей yellobrik. Конвертери дозволять за доступною ціною розгорнути перетворення сигналів з міді в оптику, з оптики в мідь, з оптики в оптику (multi-mode <> single-mode), або просто подовжити передачу Ethernet сигналів по одному оптичному двонаправленому волокну зі швидкістю до 10Гбіт.

     
     
Сторінки:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon