Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини

 
Рішення Cinegy розширило межи віддаленого виробництва шведської Polylegio

Шведська Polylegio AB використовує сплав розроблених самотужки інструментів разом з мультиекраном Cinegy Multiviewer, який забезпечує підтримку SRT протоколу та допомагає створити глобальну мережу для об’єднання різних локацій. Компанія розроблює власні цифрові рішення для телебачення, які поєднують DVB, IPTV, WebTV та прямі включення. Подробиці проекту розповів співвласник Polylegio Андерс Хеог.

     
     
 
RTW Audio анонсувала TouchControl 5

Компанія RTW відома своїми рішеннями аудіо візуалізації для бродкасту, пост-про та перевірки якості; тепер до її уваги потрапив і контроль моніторингу. Навряд чи RTW можна назвати новачком в цьому напрямку, виробник має багаторічну історію створення моніторів для управління, які й досі використовують телерадіокомпанії. Однак, якщо попередні роки RTW була більш сфокусованою на пристроях для відображення рівня звуку, наразі виробник вирішив більше уваги приділити контролю моніторингу, та випустив TouchControl 5.

     
     
 
TVU забезпечила Mediacorp віддалене коментування на змаганнях SEA Games

Розробник хмарних та ІР відео рішень, компанія TVU Networks повідомила про перше масштабне використання хмарної платформи коментування TVU Remote Commentator в Азійсько-Тихоокеанському регіоні. В якості офіційного спонсора Південно-східних Азійських Ігор, та технічного партнера найбільшої сінгапурської медіагрупи Mediacorp, TVU розгорнула рішення коментування під час прямої трансляції змагань. В прямому етері коментатори різних країн мали змогу синхронно озвучувати події на екрані.

     
     
 
IBC2022 розпочала реєстрацію

IBC2022 офіційно відкрила реєстрацію — це означає, що цього року одна з найбільших галузевих виставок пройде у звичному «офлайн» форматі: зі стендами, навчанням та іншими активностями для медійників та AV професіоналів.

     
     
 
Leader LV5600 спростять італійському мовнику перехід до IP-орієнтованого UHD HDR

Один з найбільших мовніків Італії, компанія Mediaset SpA обрала одинадцять waveform моніторів Leader ZEN Series LV5600 для двох ПТС з IP інтерфейсами, а також для декількох апаратних та студій. Автівки налаштовані для роботи поруч з телецентрами Мілану та Риму, а також на виїзних локаціях.

     
     
 
Litepanels випустила нову LED панель Gemini 2х1 Hard RGBWW

Відомий виробник професійного освітлювального обладнання для кінематографу та медіа галузі, компанія Litepanels анонсувала розширення лінійки Gemini RGBWW LED новою моделлю Gemini 2х1 Hard. Завдяки найбільшій яскравості (23000 люкс / 3м) серед 2х1 панелей, легкий та зручний пристрій дозволяє створити на майданчику високоякісне кінематографічне світло.

     
     
 
Vinten запустила нову лінійку п’єдесталів Osprey

Виробник ручних та роботизованих систем підтримки камер, компанія Vinten випустила нову лінійку п’єдесталів Osprey. До неї входить п’ять двосекційних моделей з максимальним навантаженням від 35 до 80 кг. П’єдестали Osprey розроблено з урахуванням всіх потреб операторів камери задля можливості точно позиціонувати кадр зображення у студійному медіа виробництві.

     
     
 
BirdDog підготувала NDI оновлення Silicon 2

BirdDog анонсувала оновлення прошивки Silicon 2, яке додає сервіси BirdDog Cloud Connect безпосередньо у апаратні рішення виробника. Разом з широкою підтримкою сучасних форматів IP відео, це відкриває значні можливості створення продуктивної екосистеми медіа виробництва.

     
     
 
LYNX Technik використовує AI технології для yellobrik модулів

Розробник модульних інтерфейсів для обробки сигналів, компанія LYNX Technik анонсувала новий yellobrik модуль Instant Dialog Cleaner (IDC), який дозволяє ізолювати розмови та діалог, видаляючи комплексний фоновий шум у прямих трансляціях, а також у записаному аудіо.

     
     
 
NAB Show 2022. FOR-A анонсувала багатоканальну систему обробки сигналів

На галузевій виставці NAB Show 2022, компанія FOR-A показала нову багатоканальну систему обробки сигналів FA-1616, базовану на програмній архітектурі. Завдяки підтримці стандартів SMPTE ST-2110 та ST-2022 I/F, пристрій стане оптимальним шлюзом між SDI та IP архітектурою, а додаткова можливість працювати у режимах IP -> IP та SDI ->SDI дозволяє назвати FA-1616 рішенням для гібридної екосистеми.

     
     
Сторінки:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon