Українська    |   English
На первую страницуКарта сайтаСвязаться с нами
Інженер-Сервіс
Новини Про компанію Сервіс-центр Оренда ПТС Бібліотека Контакти

Каталог

Відеокамери
Рекордери
Відеомонітори
Мікшери та блоки відеоефектів
Системи маршрутизації та розподілу сигналів (матриці)
Пристрої компресии та передачі сигналів
Пристрої для синхронізації обладнання
Модульна система
Контролери
Телесуфлери
Об'єктиви
Штативи
Пристрої стабілізації камер
Компендіуми
Джерела живлення
Освітлювальне обладнання
Автоматизація мовлення та виробництва новин
Архівування матеріалів
Вимірювальне обладнання
Службовий зв'язок


Оренда обладнання
Контакти
Вакансії
Форум
Наші проекти


Логін
Пароль
Реєстрація »
Забув пароль
 

Інженер-Cервіс   »  Новини 
 
Новини

 
SMPTE розірвала зв’язки з росією

Найбільша в світі спільнота кінематографістів та телевізійників SMPTE засудила російське вторгнення в Україну та зупинила співпрацю з російськими учасниками.

     
     
 
Мовники всього світу підтримують Україну

Міжнародна Асоціація Торгівлі Бродкастних та Медіа технологій (IABM) разом з іншими засуджує невиправдане та жорстоке вторгнення росії в Україну. Разом з безжальною військовою атакою путін використовує медійні технології для виправдання свого нападу та дезінформації населення, затикаючи рота тим, хто намагається сказати правду. IABM зробила певні кроки, які співпадають з позицією учасників Асоціації, та створила єдину платформу для всіх, хто хоче допомогти Україні в ці непрості часи.

     
     
 
Cinegy: “Люди для нас більше ніж персонал»

«Ці люди для нас більше ніж персонал, це наша родина» — саме так почала розповідь про евакуацію українського офісу керівник Cinegy Даніела Вейнер. Коли росія здійснила свій напад на Україну, керівний склад Cinegy вирішив поїхати за 3000 кілометрів для того, щоб привезти співробітників разом з їх родинами до Мюнхену. В українському офісі працює 31 людина, вони відповідають за розробку продуктів та підтримку клієнтів.

     
     
 
Custom Media Solutions обрала відеомікшер FOR-A для нової ПТС

Компанія Custom Media Solutions (CMS), яка спеціалізується на прямих трансляціях подій, обрала відеомікшер FOR-A HVS-2000 для своєї нової 12 метрової ПТС.

     
     
 
Рішення Calrec допомогли NBC Sports у трансляції Зимових Олімпійських Ігор

Вперше в історії мовлення NBC Sports використала повноцінну віддалену систему аудіо виробництва при трансляції Зимових Олімпійських Ігор, без локального розміщення апаратних консолей. Взамін цього NBC Sports встановила чотири ядра віддаленого виробництва Calrec RP1 в Міжнародному Телецентрі (IBC) Пекіну, де вони обслуговували чисельну кількість студій. А контроль за віддаленими системами відбувався за допомоги консолей Calrec Artemis у американському телецентрі в Стемфорді.

     
     
 
Cinegy стала хребтом мовних сервісів Telstra

Telstra Broadcast Services обрала рішення Cinegy, включаючи Cinegy Air для побудови ядра мовної інфраструктури. Програмні рішення Cinegy забезпечать нові можливості мовлення для існуючої оптичної та супутникової мережи Telstra.

     
     
 
Технічна підтримка Canon знову доступна мовникам

Коли відбуваються значні спортивні події, як наприклад американський Супербоул, Canon робить все можливе для підтримки не тільки мовників, а й фотокореспондентів. Пандемія дуже стримувала можливості надання індивідуальної технічної підтримки, та наразі ці послуги повертаються до звичних обсягів.

     
     
 
NewTek анонсувала NDI|HX PTZ3 камеру

Компанія NewTek випустила нову pan-tilt-zoom камеру PTZ3 з підтримкою найновішої редакції протоколу NDI |HX 3. Це дозволить користувачам передавати відео кращої якості при ультра низьких затримках навіть в умовах вузької смуги пропускання. Також, PTZ3 оснащена професійним аудіо інтерфейсом, це суттєво підвищує якість аудіо при використанні PTZ камер.

     
     
 
NDI анонсувала нову редакцію NDI|HX3 для розробників та виробників

Компанія NDI, яка входить до холдингу Vizrt Group, випустила нову редакцію NDI|HX3, завдяки якій користувачі NDI|HX3 сумісних пристроїв матимуть змогу використовувати найновіші технології стандарту NDI, щоб отримати найкращу якість відео та зменшити затримки навіть при використанні каналів з вузькою полосою пропускання. NDI|HX3 дає виробникам та розробникам можливість використовувати підвищену продуктивність та варіативність нового стандарту без оновлення апаратного забезпечення, підкреслюють в компанії.

     
     
 
AJA Video оновила програмне забезпечення Mini-Config до v2.26.3

AJA Video Systems анонсувала безкоштовне оновлення v2.26.3 програмного забезпечення Mini-Config. Воно містить новий функціонал, наприклад базову наскрізну обробку HDR метаданих для декількох пристроїв. Крім того, оновлення додає двоканальне підключення, підтримку Dolby аудіо та інше.

     
     
Сторінки:  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11   12   13   14   15   16   17   18   19   20   21   22   23   24   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35   36   37   38   39   40   41   42   43   44   45   46   47   48   49   50   51   52   53   54   55   56   57   58   59   60   
 
Розширений пошук



 посилання на FaceBook
QR код посилання на FaceBook

посилання на twitter
QR код посилання на FaceBook


 






    +38 (044) 593-18-20
+38 (073) 593-18-20
+38 (096) 532-96-82
+38 (095) 532-96-82
Telegram cервісного центру @Engineer_Service
  Copyright © Інженер-Сервіс
Усі права захищено


   Створено у ROMART, 2007
 
 
    e-mail: info@engineer-service.tv
м. Київ, вул.Вавилових, 15
Авторизиований сервісний центр професійного відеообладнання Panasonic, Sony, JVC, Fujinon, Canon